Faceliftul Tivoli aduce în Coreea de Sud și noul nume KG Mobility pe popularul SUV

Da mai departe!

KG Mobility are o activitate intensă cu modele noi, dar și prin upgradarea întregului portofoliu Ssang Yong cu modele cu facelift ce vor fi prezentate întâi în Coreea de Sud. În cazul Tivoli, schimbările sunt consistente, iar rebranding-ul e parte a acestora.

Ssang Yong Tivoli este pe piață din 2015, iar în 2019 a primit un facelift subtil. Update-ul din 2023 este mai extins, SUV-ul subcompact primind o parte frontală redesenată care indluce o grilă mai mică cu litere asimetrice și o admisie mai mare pe bara față.

Forma blocurilor optice și restul caroserie rămîne neschimbată, cu excepția unor jante de 18 inch, panouri laterale revizuite și scut deflector asortat cu noile schimbări. Emblemele Ssang Yong au dispărut de pe modelul prezentat în Coreea, iar sigla KG Mobility pe partea spate este singurul element de branding.

Instrumentarul digital de 10,25-inch și display-ul de 9 inch al sistemului infotainment par moștenite de la vechiul model, dar vin cu mai multe servicii de conectivitate via Infoconn.

Controlul climei este acum de tip touch screen, iar tapiseria poate fi comandată cu opționale și nuanțe noi. Echiparea de siguranță include 7 airbag-uri și 14 sisteme active de ultimă generație. Modelele mai lungi Tivoli Air / Tivoli XLV au primit aceleași îmbunătățiri.

Gama de motorizări include două opțiuni pe benzină neelectrificate. Aspiratul entry level de 1,6 litri care produce 126 CP, dar și 1.5 litri turbo care produce 163 CP. Ambele pot fi conectate la transmisia automată cu 6 trepte, iar tracțiunea integrală 4WD este disponibilă și ea în gamă.

Related posts