DS Automobiles a prezentat la Consumer Electronics Show (CES) monopostul de Formula E DS E-TENSE FE21

Da mai departe!

La Consumer Electronics Show, DS Automobiles expune DS E-TENSE FE21, monopostul participant la Campionatul de Formula E condus de campionii Jean-Éric Vergne și António Félix da Costa.

În 2020 și în primul semestru din 2021, DS Automobiles a fost lider european în segmentul vehiculelor multi-energie, cu cele mai scăzute emisii medii de CO2 (100.2 g/km WLTP în 2021), grație gamei sale de vehicule electrificate (34% din înmatriculări).

Această ofensivă agresivă a Mărcii își propune să ofere eficiență tehnologică, dinamism și rafinament și garantează o mobilitate fluidă în fața reglementărilor tot mai stricte în ceea ce privește utilizarea mașinii, în special în centrul orașelor.

DS Automobiles este primul contructor auto premium care participă la Formula E și singura marcă care a câștigat două titluri consecutive la categoria Echipe și Piloți. Marca a anunțat că va participa la acest campionat până în 2026 și a început dezvoltarea unui monopost de nouă generație, mai puternic și mai eficient. Acest laborator tehnologic va asigura un progres continuu pentru modelele de serie.

Cu două titluri la constructori, două titluri la piloți, 14 victorii, 17 pole positions și 37 de podiumuri în 63 E-Prix, DS Automobiles a profitat de cercetările întreprinse și de succesul echipelor sale sportive pentru a dezvolta modelele electrificate ale Mărcii. Expertiza dobândită prin participarea la raliuri, ​​alegerea materialelor și conceperea de piese, cât și expertiza în materie de software este deja transferată către modelele de serie cu obiectivul de a gestiona energia, cu un consum optimizat și capacitatea de a recupera energie în timpul fazelor de decelerare. Motorsportul 100% electric deschide calea inovării și reprezintă secretul din spatele dezvoltării tehnologice accelerate a mărcii DS Automobiles. În cadrul grupului Stellantis, Marca DS se află în fruntea electrificării și gestionării de software.

Din 2024, toate modelele noi lansate de marca DS Automobiles vor fi exclusiv 100% electrice. Viitoarele modele vor continua să ofere tehnologie de ultimă oră dezvoltată în competiții și un rafinament de excepție, prin caracteristici tehnice perfect adaptate la ceea ce își doresc clienții DS Automobiles.

Este a doua oară când marca DS Automobiles participă la CES din Las Vegas. În 2017, piloții DSV-03 au luat parte la o cursă virtuală de Formula E organizată în cadrul Consumer Electronics Show.

Related posts