Coreenii prind tot mai mult teren în SUA! A doua victorie pentru Kia cu EV6 în trei ani la premiile „North American Utility Vehicle of the Year”

Da mai departe!

Modelul 100 % electric Kia EV6 a fost desemnat „ North American Utility Vehicle of the Year™” 2023 (Automobilul utilitar al anului în America de Nord™) de către juriul North American Car of the Year (NACTOY). Aceasta este a doua oară în trei ani când juriul NACTOY a desemnat un automobil Kia drept alegerea sa de top în această categorie și prima victorie pentru un automobil 100% electric Kia.

„De la lansarea sa, Kia EV6 a inspirat clienții și criticii mass-media din întreaga lume prin tehnologie avansată și design îndrăzneț. Ca întruchipare a noii direcții a mărcii Kia, EV6 contribuie la o schimbare dramatică a percepției și prestigiului brandului Kia la nivel global”, a declarat Ho Sung Song, Președinte și CEO al Kia Corporation. „După numeroase distincții prestigioase, inclusiv premiul „Mașina anului 2022 în Europa (2022 European Car of the Year Award), această ultimă distincție din partea juriului Nord American Car of the Year este o dovadă suplimentară că EV6 nu este doar un automobil foarte apreciat, ci și unul electric ideal. Acceptăm această recunoaștere cu modestie și ne vom continua eforturile de a ne împinge compania mai departe, întotdeauna punând experiența clienților noștri în centrul a ceea ce facem.”

EV6 a fost selectat de 50 de experți auto din presa scrisă, online, radio și TV. Ca parte a procesului de evaluare, jurații NACTOY au testat automobile dintr-o gamă largă, de la automobile sport la camionete, și au evaluat în funcție de anumite criterii, inclusiv inovație auto, design, caracteristici de siguranță, performanță, tehnologie, satisfacția șoferului, experiența în utilizare și valoare.

EV6 oferă performanțe excepționale, compatibilitate cu încărcarea DC ultra-rapidă, sistem Vehicle to Load și un interior cu podea plată care utilizează materiale inovatoare în toată cabina.

EV6 oferă o gamă largă de sisteme avansate de asistență pentru șofer, un nivel remarcabil de caracteristici de conectivitate, precum și pompa de căldură de ultimă generație dezvoltată de Kia, eficientă din punct de vedere energetic, care elimină căldura reziduală din sistemul de răcire al mașinii. EV6 este o parte esențială a strategiei „Plan S” Kia de a lansa cel puțin două automobile electrice (BEV) pe an și de a construi o gamă completă de 14 automobile electrice (BEV) până în 2027.

Related posts