Clienții pot vedea acum imagini ale propriului automobil Porsche aflat în curs de producție

Da mai departe!

Platforma on-line ”My Porsche” a devenit acum și mai atractivă, producătorul adăugând recent aici noua funcție ”Din culise” (Behind the Scenes). Aceasta le oferă clienților imagini exclusive din procesul de producție al fabricii de automobile sport din Zuffenhausen, ei putând acum urmări pas cu pas cum este construit automobilul lor.

Porsche a instalat deja camere pentru cele două sportive 911 și 718 la stațiile de lucru respective și le-a conectat la softul de producție. În curând vor fi adăugate încă două camere suplimentare. ”My Porsche” este portalul centralizat pentru clienți, ce aduce laolaltă toate ofertele și serviciile disponibile pentru diferitele automobile ale mărcii.

”Noul nostru proiect pe care l-am denumit ”Din culise” dă viață producției și din perspectiva clienților,” explică Christian Friedl, Directorul fabricii Porsche din Zuffenhausen. ”Zi de zi producem automobile sport fascinante personalizate la fabrica noastră principală. Motivația noastră provine de la clienții noștri din întreaga lume. Factorul nostru de succes sunt angajații noștri, care transpun visurile clienților noștri în realitate, cu pasiune și perfecțiune. Oferind aceste imagini din spatele scenei, ne asumăm anumite obligații, dar creăm și o nouă sursă de motivație.”

”Porsche crede în asigurarea unor experiențe profund personalizate, încă din prima clipă, iar acum am inclus și perioada în care clienții își așteaptă automobilul,” detaliază Robert Ader, Vicepreședintele Porsche, responsabil pentru Relațiile cu clienții. ”Clienții noștri pot acum vedea în direct cum este construită mașina lor personală, pe care au configurat-o exact așa cum și-au imaginat-o, ceea ce le amplifică și mai mult bucuria anticipativă. Într-o primă etapă vom lansa această ofertă pe șase piețe și vom extinde apoi treptat serviciul și în alte țări.”
Aplicația va fi disponibilă pentru început clienților de automobile noi din SUA, Germania, Marea Britanie, Canada, Elveția și Spania. În lunile următoare vor fi adăugate și alte piețe naționale. Alături de fotografii din producție, ”My Porsche” le oferă clienților și informații adiționale exclusive despre automobilul lor. Portalul este disponibil, de asemenea, sub formă de aplicație.

Clienții din Statele Unite pot consulta suplimentar și informații privind logistica automobilului lor. Alături de informații cu privire la procesele lor de producție, ei pot folosi și funcția ”Porsche Track Your Dream” pentru a vedea dacă automobilul lor se află pe drum, de la fabrica din Zuffenhausen spre dealership-ul lor. Bucuria anticipativă până la preluarea automobilului le este amplificată și de o numărătoare inversă până la livrarea finală.

Related posts