Cei mai buni rideri FMX au făcut spectacol la București

Da mai departe!

Pe 21 mai, 15.000 de spectatori s-au adunat în Piaţa Constituţiei pentru a urmări cel mai mare show urban de FMX din România, organizat de Rockstar Energy Drink. Cinci dintre cei mai buni rideri FMX din lume au susţinut pentru publicul din Bucureşti, timp de două ore, patru sesiuni de acrobaţii pe motoare care au crescut în intensitate, spectacol şi adrenalină.

Libor Podmol (31 de ani), David Rinaldo (26 de ani), Alex Rune Porsing (22 de ani), Marcin Lukaszczyk (26 de ani) şi William van den Putte (32 ani) au făcut o demonstraţie incendiară în faţa Casei Poporului, executând acrobaţii pe motoare care i-au ţinut pe spectatori cu respiraţia tăiată: backflip (rotație în aer de 360⁰ cu motocicleta), cliffhanger (acrobaţie în care riderul ţine ghidonul motocicletei pe picioarele sale), dead-body (o săritură în care riderul se poziţionează cu spatele paralel pe motocicletă) şi kiss of death flip (acrobaţie în care riderul ţine motocicleta cu mâinile deasupra capului său).
„Prima ediţie a Flying Rockstar Energy Tour a adunat în Piaţa Constituţiei oameni dornici să vadă un sport extrem diferit, nou, care să le ofere un alt fel de spectacol. Au fost momente de adrenalină ce ne-au ţinut în suspans, cu zgomot puternic de motoare şi multă energie pozitivă transmisă de riderii noştri de talie mondială, lucru pe care ni l-am propus atunci când am decis să organizăm acest eveniment. Ne bucurăm că prima ediţie a fost primită cu entuziasm de publicul bucureştean. Sperăm că le-am trezit curiozitatea şi că vor deveni fani ai acestui sport”, a spus Cristina Radu, Group Brand Manager Carbonated Soft & Energy Drinks, PepsiCo România. 
„Pentru noi a fost prima interacţiune cu publicul din România, care ne-a cucerit de la început cu zâmbete și bună dispoziție. Știm că a fost o experiență nouă pentru spectatori și am simțit că ne urmăresc cu emoţie fiecare mișcare. Ne bucurăm că le-am putut arăta cele mai spectaculoase trick-uri pe care le prezentăm în demonstraţiile urbane. Credem că este un sport care poate avea mult succes în România, iar nouă ne-ar plăcea să venim din ce în ce mai des”, a declarat Libor Podmol, multiplu campion FMX.
Flying Rockstar Energy Tour din Bucureşti a avut loc în deschiderea concertului Forza ZU din Piața Constituției, fiind prima dintr-o serie de trei reprezentații la nivel european. Pentru toţi cei adunaţi în faţa Casei Poporului, Rockstar Energy Drink a pregătit o serie de activări în spiritul brandului. Aceştia şi-au putut face tatuaje temporare cu Rockstar, au făcut fotografii cu motocicleta în zona de activare Rockstar şi au interacţionat cu echipa Rockstar Angels, care a întreţinut atmosfera în timpul show-ului FMX. Următoarele ediţii ale Flying Rockstar Energy Tour vor avea loc în Varşovia şi Praga.

Freestyle Motocross, cunoscut şi sub denumirea de FMX, este un sport extrem. În această disciplină a sportului motocross, rideri curajoşi fac salturi de câţiva metri în înălţime şi/sau lungime, în timpul cărora execută trickuri ce sfidează gravitaţia, oferindu-le spectatorilor experienţe de neuitat.

Related posts