BMW X4 – varianta economică

Da mai departe!

Unul dintre cele mai frumoase SUV-uri din lume, noul BMW X4 a venit de la Automobile Bavaria din nou la testele AutoReport.ro. Avem o nouă versiune și un preț de pornire de la 48.850 euro pentru acest model din gama X. 

 

Schimbări majore de design au fost operate noului SAV BMW. Partea față a primit noi blocuri optice, iar botul și grila sunt acum mai proeminente. Schimbări au fost făcute și în partea spate, acolo unde blocurile optice s-au îngustat, dar haionul este plasat puțin mai sus.
Silueta sportivă a lui X4 trădează caracterul ușor sportiv, neobișnuit pentru un SUV. În ceea ce privește proporțiile, această generație X4 este aproape la fel de mare ca prima generație X6. Caracterul sportiv al SUV-ului este accentuat și de un pachet vizual M care adaugă elemente și linii specifice mai agresive.

Modelul testat de noi este BMW X4 xDrive20d. Are sub capotă un motor diesel, cu şase cilindri dispuşi în linie și cuplat transmisie Steptronic cu opt trepte. Propulsorul oferă o putere de 190 CP la 4.000 rpm. În combinație cu această cutie de viteze care îl pune în valoare foarte bine, SUV-ul este foarte sprinten. Cu performanțe bune pentru un SUV, dar și cu o stabilitate demnă de un sedan, X4 oferă toată puterea de care ai nevoie atât pe asfalt, cât și în offroad. Acolo ultima generație a sistemului xDrive se achită foarte bine de sarcini. Tracţiunea integrală BMW xDrive, care este disponibilă standard la toate modelele, face ca BMW X4 să fie deosebit de versatil şi sportiv. Cea mai recentă ediţie a sistemului este caracterizată de masa redusă şi eficienţa internă optimizată. În plus, controlul electronic precis al tracţiunii integrale inteligente asigură o distribuţie foarte sportivă a puterii, în stilul caracteristic mărcii. Această versiune se dovedește ca fiind economică și din punct de vedere al consumului de combustibil.
Interiorul noului BMW X4 urmează tradiţia BMW cu designul cockpitului optimizat ergonomic şi orientat către conducător. Numeroase aspecte ale designului exterior sunt reflectate şi la interior. În principiu, interiorul a primit materiale mai bune, dar și finisaje apropiate de cele de lux. Ca atenție la detalii, menționăm logoul X, care reapare în mod frecvent sub diferite forme. În interior, călătoresc în condiții foarte bune 5 persoane, iar spațiile de depozitare în interior sunt numeroase. Portbagajul este suficient de are și ideal pentru vacanțe mai lungi.
BMW X4 vine cu cele mai noi tehnologii de siguranță și asistență. X4 are cea mai recentă generaţie de tempomat activ şi pachetul de siguranţă Driving Assistant Plus, care include asistentul de direcţie şi menţinere a benzii şi asistentul de menţinere a benzii cu protecţie în caz de coliziune laterală.

BMW X4 2.0d XDrive
Viteza maximă: 212 km/h
Acceleratie 0-100 km/h s: 8
L/l/î: 4.752/2.138/1.621
Masă proprie: 1.820 kg
Cilindree (cmc): 1.995
Putere (CP): 190 la 4.000 rpm
Cuplu maxim (Nm): 400 la 1.750 rpm
Consum mediu: 6 l/100 km
Cutie viteze: automată, 8 trepte

Related posts