BMW va lansa Seria 2 Gran Coupé

Da mai departe!

BMW ne aprinde imaginația cu un teaser care ne promite un viitor model Seria 2 Gran Coupé. Va avea premiera mondială în noiembrie 2019, lansarea pe piaţă la nivel global în primăvara 2020.

BMW continuă ofensiva actuală de modele a mărcii, în timp ce dezvoltă un concept inovator de automobil pentru segmentul compact premium. Pe parcursul conferinţei de presă anuale, directorul executiv al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat prezentarea primului BMW Seria 2 Gran Coupé. Prin coupé-ul cu patru uşi elegant şi sportiv, producătorul de automobile premium îşi completează gama din segmentul compact cu un model foarte orientat spre design destinat publicului urban şi modern. Conceptul unui coupé cu patru uşi, deja unul de succes în clasele superioare, va combina în viitor charisma dinamică şi designul expresiv cu posibilitatea utilizării cotidiene şi în segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupé îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie 2019, lansarea pe piaţa globală fiind prevăzută să înceapă în primăvara 2020.

BMW Seria 2 Gran Coupé impune accente noi în ceea ce priveşte individualitatea, estetica şi emoţia în segmentul compact premium. Combină designul emoţional cu sportivitatea li cele mai noi inovaţii în tehnologia de operare şi conectivitate. Prin urmare, BMW Seria 2 Gran Coupé oferă condiţiile ideale pentru a atrage un nou public-ţintă spre plăcerea condusului specifică BMW. BMW oferă deja o gamă unică de modele compacte pentru diferite cerinţe şi public-ţintă care este fără egal în acest mediu competitiv. BMW Seria 2 Gran Coupé va aduce, din nou, un impuls în această clasă. Se bazează pe cea mai nouă arhitectură BMW cu tracţiune faţă şi împarte numeroase dezvoltări tehnologice cu noul BMW Seria 1, care va fi prezentat şi el pe parcursul anului 2019.

BMW Seria 2 Gran Coupé a fost conceput ca o ofertă globală, care constituie o completare atractivă, în special pentru pieţele în care cumpărătorii de automobile prezintă o afinitate deosebită pentru modelele notchback. Ca alternativă exclusivă la sedanul clasic, coupé-ul cu patru uşi se adresează tuturor clienţilor care preferă un design sofisticat şi un aspect sigur de sine şi în segmentul compact.

Related posts