Bentley Continental GT primește noi dotări

Da mai departe!

Patina este inspirată de atmosfera frumoasă și aura metalelor lustruite, cu un mix de șampanie și mătase. Cu un aer de lux și opulență, acest crem mediu este îmbogățit cu accente discrete de verde.

Snow Quartz este o vopsea modernă, alb-perlat, în trei straturi, care creează o siluetă simplă și proaspătă. Efectul perlat, fin stratificat, creează un alb strălucitor, oferind un număr infinit de oportunități de a-l asorta cu diferite combinații de culori interioare.
Acoperișul panoramic din sticlă Bentley este acum disponibil pe toate modelele Continental GT coupe – alături de noul Bentayga și noul Flying Spur – oferind o nouă perspectivă și punând în lumină rafinamentul și măiestria cu care a fost realizat habitaclul. Trapa este echipată cu sticlă polarizată care reduce lumina puternică, permițând ocupanților o vedere mai clară a împrejurimilor, în timp ce storul interior este acționat electronic de pe consolă. Blind-ul este îmbrăcat în Alcantara® pentru a se asorta cu una dintre cele 15 culori de headliner disponibile.

Un volan într-un stil nou, cu o formă și un profil revizuite, este introdus în configurația standard. Noul volan include senzori capacitivi pe întreaga suprafață, detectând momentul în care este manevrat – o nouă măsură de siguranță vitală pentru sistemele semi-autonome de asistență a șoferului, acolo unde noua legislație prevede că șoferii trebuie să păstreze contactul cu volanul în orice moment în care mașina se află în mișcare.

Designerii Bentley au profitat de această ocazie și pentru a revizui culorile volanului, creând un aspect mai elegant, finisat cu o ramă cromată în partea inferioară a spiței verticale.

Related posts