Automobile Bavaria Group lansează Bavaria Mobility

Da mai departe!

Bavaria Mobility este noua afacere a grupului Automobile Bavaria dedicată pieţei de închirieri de automobile premium, cu pachete şi servicii complete. Compania oferă servicii de mobilitate premium de tip rent a car şi închiriere pe termen lung (Executive Mobility), având o flotă de peste 70 automobile marca BMW şi MINI, care include cele mai noi modele ale producătorului.

Serviciul Executive Mobility oferă o alternativă flexibilă pentru leasingul operaţional. Astfel, clientii îşi pot înlocui maşina o dată sau chiar de două ori pe an, în funcţie de preferinţe şi sezon.
Bavaria Mobility este în acest moment primul serviciu de mobilitate auto premium din România, dedicat exclusiv unui brand, precum BMW. Prin serviciile oferite, Bavaria Mobility se adresează managerilor companiilor mari şi mijlocii, expaţilor care utilizează autoturisme pe perioade determinate de timp, ambasadelor sau clienţilor care doresc să închirieze un autoturism de ultimă generaţie într-o stare impecabilă şi condiţii avantajoase, la un preţ competitiv. Echipa Bavaria Mobility este formată din specialişti cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul închirierilor auto, leasingului operational şi al managementului de flotă.

“Dezvoltarea unui nou business de mobilitate în cadrul Automobile Bavaria Group face parte din strategia noastră pe termen mediu de extindere a serviciilor pe care le oferim. Un rol important pe care îl are Bavaria Mobility este acela de a oferi un plus de diversitate şi o alternativă de mobilitate pentru clienţii noştri din România, atunci când nu sunt direct interesaţi de achiziţii sau
îşi doresc mai multă flexibilitate. Prin serviciul Executive Mobility oferim o alternativă la leasingul operaţional. Clienţii beneficiază de condiţii flexibile la închirierea de automobile pe perioade de timp mai lungi de 30 de zile. Ei au posibilitatea ca în perioada contractuală să îşi schimbe autoturismul, adaptându-l în funcţie de sezon (de ex: vara – limuzină/ iarna – SUV) sau de
preferinţe.” a declarat dl. Michael Horst Schmidt, Preşedinte Automobile Bavaria Group.

VZV_6552

Investiţie de 3 milioane de euro.
“Serviciile de închiriere auto premium oferite de Bavaria Mobility au la bază o investiţie de 3 milioane de euro, într-o flotă formată exclusiv din modele BMW şi MINI. Fiind membri ai Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din România, putem furniza clienţilor noştri servicii complete de mentenanţă, asigurări, maşină la schimb, asistenţă rutieră şi o abordare personalizată. În prezent, pe piaţa românească nu există firme care oferă servicii de mobilitate/rent-a-car orientate doar spre segmentul premium. Noi am identificat această nişă şi am ales să venim în întampinarea clienţilor care doresc să beneficieze de servicii de mobilitate premium, flexibile şi adaptate celor mai exigente cerinţe.” a declarat dl. Rodion Pop, General Manager, Bavaria Mobility.
Clienţii Bavaria Mobility au posibilitatea să închirieze autoturisme BMW şi MINI la preţuri competitive, pornind de la un preţ de 37 de euro pe zi, în condiții avantajoase, cu acoperire naţională. Bavaria Mobility deţine în acest moment birouri, în Bucureşti, Otopeni, Cluj şi Timişoara, în viitorul apropiat urmând să deschidă locaţii noi în Iaşi, Sibiu şi Constanţa.

Related posts