Automobile Bavaria Group a deschis o nouă locație BMW în Târgu Mureș

Da mai departe!

Automobile Bavaria Group a deschis o nouă locaţie BMW în Târgu-Mureş şi este în măsură să ofere de acum clienţilor din zonă o gamă completă de produse şi servicii.

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, care deţine 12 dealeri BMW, trei centre MINI service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în oraşul Târgu Mureş. Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din toate regiunile ţării. Prezenţi la evenimentul de inaugurare, Gheorghe Hagi şi
Ilie Năstase, ambasadori ai mărcii BMW, s-au declarat încântaţi de colaborarea îndelungată pe care o au cu Automobile Bavaria Group şi au acordat autografe participanţilor.
“Intenţia noastră pentru noua locaţie din Mureş este ca aceasta să ofere aceeaşi gamă de produse şi servicii şi acelaşi nivel de calitate precum celelalte trei reprezentanţe BMW – Automobile Bavaria Group din Transilvania, atât pentru activităţile de vânzare cât şi cele de post-vanzare. Odată cu deschiderea noii locaţii Automobile Bavaria Mureş, fiecare client BMW din zonă va găsi la noi soluţii adaptate nevoilor sale, oferte promoţionale permanente şi o echipă de profesionişti” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.
Deschiderea oficială este marcată printr-un eveniment de tip “Porţi Deschise” în perioada 31 martie – 2 aprilie şi include o prezentare completă a serviciilor post-vânzare, a showroomului de vânzări automobile rulate, a ofertelor promoţionale ale momentului oferite clienţilor şi sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile. Locația dispune de un atelier specializat BMW Service pentru mecanică-electrică şi tinichigerie – vopsitorie, cu o suprafaţă totală construită de 900 mp și de un showroom generos de 400 mp. pentru automobile rulate BMW şi MINI – Bavaria Used Cars.com.

Related posts