Actualizări pentru subcompacta Mazda2

Da mai departe!

Sărbătorind 20 de ani de producție de la lansarea primei generații Mazda2 în aprilie 2003, cea mai recentă versiune a popularului hatchback de segment B al companiei, Mazda2 2023, prezintă un design exterior și interior actualizat, două noi culori ale caroseriei, o nouă structură de echipări și două noi modele în ediție specială. Cu designul său actualizat, Mazda2 este un element important în cadrul abordării cu soluții multiple a companiei japoneze. Primele automobile vor sosi în showroom-urile din Europa la începutul lunii mai 2023.

La interior, Mazda2 2023 oferă noi finisaje pentru bord, fantele de aerisire și panourile ușilor, tapițerie actualizată și o gamă largă de echipamente standard care îmbunătățesc confortul chiar și la modelele de bază. Sistemul Mazda Connect oferă acum conectivitatea Android Auto și Apple CarPlay wireless de la nivelul Centre-Line. Cercetările efectuate de Mazda în ceea ce privește zgomotul, vibrațiile și duritatea (NVH) au dus la o abordare unică a controlului sunetului care pătrunde în habitaclu. Aceasta asigură o liniște confortabilă pentru toți pasagerii. Volanul încălzit și oglinda retrovizoare anti-orbire sunt disponibile.

Mazda2 a fost lăudată de-a lungul timpului, cu fiecare generație, pentru manevrabilitatea sa și pentru adevărata experiență de condus Jinba Ittai. Cele mai recente evoluții ale arhitecturii Mazda Skyactiv-Vehicle Architecture au sporit și mai mult bucuria de a conduce. Dispunând de suspensii MacPherson în față și de suspensie spate cu bară de torsiune, aceasta oferă o mișcare lină a vehiculului și o călătorie plăcută. Caracteristicile și designul amortizoarelor au fost modificate pentru un raport optim între stabilitate și confort.

De la 75 la 115 CP și cu posibilitatea de a alege între transmisie automată și manuală, Mazda2 2023 are combinația potrivită pentru oricine. Scaunele din față au fost îmbunătățite pentru a oferi o postură și mai bună a pasagerilor, pentru a reduce balansarea capului și pentru a minimiza oboseala pe măsură ce condusul devine mai ușor. Sistemul G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) face ca vehiculul să fie mai stabil la viteză. Controlul precis și răspunsul rapid al vehiculului la comenzile șoferului au devenit deja o tradiție pentru Mazda2.

Mazda2 2023 poate fi deja comandată la dealerii autorizați. Prețul de bază pentru Mazda2 Centre-Line cu un motor Skyactiv-G de 75 CP cu transmisie manuală este 15.790 euro (TVA inclus). Această versiune include un ecran central de 8″, Android Auto™ și Apple CarPlay®, faruri LED, geamuri electrice, DSC, TCS și alte sisteme de siguranță; adăugați un sistem de monitorizare presiune pneuri și un sistem de asistență la plecarea din pantă și veți avea o mașină de oraș perfectă.

Prețul de bază al unui vehicul cu transmisie automată împreună cu motorul Skyactiv G 90 este 17.990 euro (TVA inclus). Atât e-Skyactiv G 90, cât și e-Skyactiv G 115 cu transmisie manuală sunt echipate cu sistemul Mazda Mild Hybrid.

Există posibilitatea de a adăuga pachetele opționale Convenience, respectiv Driver Assistance, unor niveluri de echipare. Acestea includ, de exemplu, faruri LED adaptive, sistem de monitorizare a unghiului mort, scaune încălzite, Head-up Display sau sistem de monitorizare 360°. Cele două noi ediții, Homura și Homura Aka, care dispun, de asemenea, de noile culori Gri Aero și Albastru Air Stream și de diverse îmbunătățiri exterioare, pornesc de la 18.090 euro (TVA inclus), respectiv 20.790 euro (TVA inclus).

Related posts