Autoitalia a lansat Leapmotor în România, importatorul vinde modelul T03 cu 7.000 de euro mai scump decât în China

Da mai departe!

Leapmotor International, companie deținută de chinezii de la Leapmotor și grupul Stellantis, au anunțat astăzi prețurile pentru cele două modele cu care vor debuta în Europa. Concurentul pentru Dacia Spring costă minimum 18.900 de euro. Chinezii îl vând pe siteuri cu 12.100 euro (13.500 USD).

Leapmotor International, compania deținută de chinezi în parteneriat cu marele grup Stellantis a anunțat prețurile de catalog pentru modelele T03 și C10 în Europa, iar noul importator AutoGreen Motor, a anunțat prețurile pentru cele două modele ce vor fi disponibile la noi.

Conform oficialilor Stellantis, „în zilele următoare se vor deschide comenzile pentru două modele complet echipate: SUV-ul C10 și mașina compactă T03. T03 va fi comercializat începând de la 18.900 de euro și va fi disponibil de la sfârșitul lunii septembrie. SUV-ul C10 va putea fi comandat de la 36.400 de euro și este planificat să ajungă la dealeri în luna octombrie”. Este menționat, desigur, și faptul că „prețurile menționate sunt orientative și pot varia în funcție de piață”.

Importat inițial din China, micul T03 va fi, ulterior, asamblat în Europa, la uzina Stellantis din Tychy, Polonia, ajutând potențial marca să evite taxele suplimentare impuse de Uniunea Europeană pentru vehiculele electrice importate din China. CEO-ul Stellantis, Carlos Tavares, a sugerat că și modelul C10 ar putea fi fabricat în Europa, dar nu a furnizat detalii.

Grupul Autoitalia mai vinde pe piața din România mărcile Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati și Jeep. Toate aceste mărci sunt codașe în clasamentele de vânzări.

Related posts