Castrol lansează o nouă formulă MAGNATEC pentru o gamă vastă de motoare Ford

Da mai departe!

Castrol a lansat o nouă formulă a renumitului său lubrifiant pentru motoare de mașină, MAGNATEC, pentru a satisface nevoile specifice ale unora dintre cele mai populare motoare pe benzină ale Ford. Castrol MAGNATEC 0W-20 E este compatibil cu motoarele electrice EcoBoost de 1,0 l, EcoBoost I3 de 1,5 l și Duratec-Hybrid de 2,5 l de la Ford, care se găsesc în modele precum Fiesta, Focus și Kuga.

Cel mai nou lubrifiant MAGNATEC de la Castrol este compatibil cu noua specificație Ford WSS-M2C954-A1 pentru motoare pe benzină și este, de asemenea, compatibil cu versiunile anterioare ale aplicațiilor care necesită uleiuri cu vâscozitate SAE 5W-20 care îndeplinesc specificația Ford WSS-M2C948-B.

Atunci când motoarele nu funcționează, uleiul se poate drena, lăsând piesele critice expuse, iar 75% din uzură are loc, de obicei, în timpul fazei de încălzire2, însă moleculele inteligente Castrol MAGNATEC nu fac acest lucru. În schimb, acestea aderă la piesele critice ale motorului, pentru a le face mai rezistente la uzură3. Oferă niveluri continue de protecție la temperaturi ridicate și scăzute și atunci când se confruntă cu diferite condiții și stiluri de conducere. Noul produs oferă, de asemenea, beneficii suplimentare de performanță, inclusiv o economie de combustibil îmbunătățită4, protecție împotriva uzurii lanțului de distribuție5 și protecție împotriva pre-aprinderii la viteză redusă (LSPI)6.

În ultimul an, Castrol și Ford au continuat să își întărească relația de lungă durată, care a început inițial în 1914, prin extinderea Acordului de cooperare europeană până în decembrie 2027. Parteneriatul asigură faptul că Castrol va rămâne furnizorul de lubrifianți recomandat în rețeaua europeană de dealeri Ford, în timp ce cele două companii vor continua, de asemenea, dezvoltarea de lichide avansate pentru noile grupuri motopropulsoare care asigură performanțe și fiabilitate optime. În plus, Castrol colaborează îndeaproape cu echipa Ford M-Sport WRC pentru a testa continuu uleiurile de motor în cele mai dificile condiții. Pe lângă motorsporturile de top, Castrol oferă pentru Ford lubrifianți de primă umplere și produse în parteneriat, fabricate exclusiv pentru rețeaua oficială de post-vânzare a Ford.

Marisa Sobrino, Specialist de brand și produs la Castrol Europe a spus: „Lunga noastră asociere cu Ford este consolidată și mai mult prin lansarea produsului Castrol MAGNATEC 0W-20 E. Service-urile auto vor putea apela la un produs care poate deservi multe dintre cele mai populare vehicule Ford, în timp ce șoferii pot beneficia de un produs care depășește cerințele stabilite de Ford.”

Castrol MAGNATEC 0W-20 E este disponibil pentru service-uri auto, comercianți și distribuitori în format 1L, 5L, 60L și canistre.

Related posts