Marca Geely s-a lansat în România

Da mai departe!

Marca Geely s-a lansat săptămâna trecută, am fost prezenți și, în curând vom publica un test. Surprinzător, primul produs adus pe piața din România nu este o mașină electrică ci Coolray, un SUV termic.

Constructorul chinez Geely, care s-a impus atât prin mașinile sale hibrid, dezvoltate sub mărcile Volvo, Lynk & Co sau alte branduri chinezești, dar și pe segmentul electric, urmează să comercializeze, cel puțin în primă fază, trei modele SUV.

Compania chinezească a lansat în România modelul Coolray, un SUV cu motor pe benzină, de 1.5 litri turbo, care dezvoltă 172 de cai putere și 290 Nm cuplu.

Pentru început, brandul chinez va avea în România 13 dealeri parteneri prin care își va vinde mașinile. De asemenea, aceste locații se vor ocupa și de service.

Oficialii mărcii au declarat că există și un depozit de piese lângă București și că s-au făcut stocuri de componente pentru clienți.

Până la finalul acestui an se preconizează că rețeaua de dealeri va fi extinsă la 20.

Recent, Geely, care deține compania Horse împreună cu divizia de motoare a Renault Group, a lansat un nou motor în producție, la Mioveni, motor ce va fi folosit de noua generație Duster.

Related posts