Kia și Hyundai vor continua ca parteneri oficiali de mobilitate ai FIFA până în 2030

Da mai departe!

Kia Corporation și Hyundai Motor Company, componente ale Hyundai Motor Group au anunțat astăzi împreună reînnoirea parteneriatelor lor de lungă durată cu FIFA până în 2030. Acordul reînnoit include filialele grupului, Boston Dynamics și Supernal.

Parteneriatele reînnoite vor cuprinde o gamă largă de competiții prestigioase FIFA, inclusiv foarte așteptatele campionate FIFA Women’s World Cup 2023TM și FIFA World Cup 2026TM. Sprijinul Kia și Hyundai pentru FIFA dureaza de peste două decenii, cu un nou accent pe creșterea și dezvoltarea jocului feminin.

Pentru a sărbători acest eveniment, FIFA și Hyundai Motor Group au organizat o ceremonie de semnare la sediul central din Zurich, Elveția. Președintele FIFA, Gianni Infantino, alături de președintele Hyundai Motor Group, Karl Kim, au semnat oficial acordul, simbolizând angajamentul comun al partenerilor de a face fotbalul cu adevărat global.

„Suntem încântați să continuăm parteneriatele noastre de lungă durată cu Kia și Hyundai. De-a lungul anilor, ei și-au demonstrat în mod constant angajamentul de a sprijini FIFA și prețuim dedicarea lor pentru a îmbunătăți experiența globală a turneelor noastre”, a declarat președintele FIFA Gianni Infantino. „Pe măsură ce intrăm împreună în această nouă eră, suntem încântați de perspectivele care ne așteaptă prin adăugarea partenerilor Boston Dynamics și Supernal. Împreună, vom continua să lucrăm la unirea lumii prin fotbal.”

„În numele Hyundai Motor Group, suntem onorați să ne extindem parteneriatele cu FIFA, consolidând angajamentul nostru de lungă durată față de lumea fotbalului”, a declarat Karl Kim, președintele Hyundai Motor Group. „Pe măsură ce ne angajăm în această colaborare reînnoită, așteptăm cu nerăbdare să prezentăm capacitățile soluțiilor noastre de mobilitate și ale mărcilor partenere la scară globală. Împreună cu FIFA, ne propunem să inspirăm și să unim fanii din întreaga lume prin puterea fotbalului.”

În calitate de parteneri oficiali de mobilitate ai FIFA, Kia și Hyundai vor continua să joace roluri cruciale în asigurarea operațiunilor de transport fluide și eficiente la evenimentele și competițiile globale FIFA. Cu rețelele extinse de distribuție globale ale producătorilor de automobile, aceștia vor oferi game cuprinzătoare de automobile care vor îndeplini toate cerințele de transport pentru FIFA, permițând deplasarea fără probleme a echipelor, oficialilor și personalului.

Related posts