Kia Niro PHEV câștigă prestigiosul premiu „Red Dot Award”

Da mai departe!

Kia Niro Plug-in Hybrid a fost recunoscut cu un premiu „Red Dot Design Award” în categoria „Product Design”. Premiul este o dovadă a angajamentului Kia de a proiecta automobile inovatoare, de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor clienților săi, rămânând totodată în fruntea designului de ultimă oră.

Modelul Niro Plug-in Hybrid prezintă un concept de design emoțional, dar rațional, ghidat de filosofia de design „Opposites United” dezvoltatã de Kia. Aspectul hotărât și atrăgător a fost conceput pentru a inspira mișcarea. Caracteristicile notabile includ lumini de zi unghiulare „Heartbeat” cu aspect contemporan, un stâlp C de tip „Aero” distinctiv, un scut de protecție și bandouri îndrăznețe pentru a accentua poziția robustă a CUV-ului electrificat. Combinat cu cea mai recentă evoluție a semnăturii „Tiger Face” a mărcii Kia, modelul întruchipează un design specific.

Kia Niro vine cu trei sisteme de propulsie electrificate: 100% electric, hybrid și plug-in hybrid. De asemenea, în conformitate cu opțiunile de condus eco-friendly, toate cele trei variante au materiale interioare ecologice, variind de la tapet reciclat în partea frontală, vopsea fără componente volatile în panourile ușilor și huse pentru scaune din piele vegană din poliuretan, fabricate din Tencel provenit de la copacii de eucalipt. În plus, ruloul portbagajului conține 75% fibre reciclate.

„Suntem bucuroși să primim acest premiu pentru Kia Niro Plug-in Hybrid”, a declarat Sjoerd Knipping, Vice President of Marketing and Product al Kia Europe. „Această recunoaștere este o dovadă a muncii asidue a echipelor noastre de design și proiectare, precum și a naturii câștigătoare a filozofiei noastre directoare „Opposites United.” Suntem onorați să fim recunoscuți de Red Dot Design Award pentru eforturile noastre și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să depășim limitele designului auto.”

Red Dot Design Award este una dintre cele mai dorite embleme ale calității designului. În fiecare an, un juriu format din experți internaționali examinează propunerile pentru calitatea designului și gradul de inovație.

Această realizare vine după o lungă serie de premii de design câștigate de Kia. Cel mai recent succes al modelului Niro Plug-in Hybrid marchează al 28-lea premiu „Red Dot” acordat unui model Kia, începând din 2009. Anul trecut, noul model EV6 a fost încoronat cu  premiul „Best of the Best” pentru designul său inovativ și avangardist, iar în 2021 Kia Sorento a câștigat premiul Red Dot în categoria „Product Design”.
Automobilele Kia nu sunt singurele produse Kia care au câștigat premii de design în ultimii ani. În 2022, proiectul „Moving Inspiration Project” al companiei, un concept de design care evidențiază filozofia mărcii companiei în Italia, a primit, de asemenea, un premiu Red Dot Design. Aceste premii demonstrează capacitatea continuă a companiei de a crea produse excepționale care depășesc limitele excelenței în design.

Related posts