Honda recheamă în SUA peste 700.000 de mașini

Da mai departe!

Honda a rechemat alte 720.000 de mașini, de această dată, este pentru a înlocui pompele de combustibil de înaltă presiune defecte.

Săptămâna trecută, Honda a rechemat 1,7 milioane de mașini din cauza unor probleme cu coloanele de direcție construite incorect. Aceasta a inclus modele precum Civic, CR-V și Acura Integra. Săptămâna aceasta, producătorul japonez recheamă alte 720.000 de mașini, de această dată din cauza pompelor de combustibil de înaltă presiune defecte.

Potrivit Honda, peste 700.000 de vehicule în Statele Unite, construite pentru anii de model 2023, 2024 și 2025, ar putea avea pompe de combustibil defecte care trebuie înlocuite. Printre acestea se numără Honda Accord și Accord Hybrid 2023-2024, Honda Civic Sedan și Civic Sedan Hybrid 2025, precum și Honda CR-V Hybrid 2023-2025. Compania spune că pompa de combustibil de înaltă presiune defectă din aceste modele se poate crăpa din interior și poate provoca scurgeri de combustibil, ceea ce ar putea duce la un incendiu.

Din fericire, Honda spune că nu a primit nicio raportare confirmată de accidente sau răniri legate de acest incident. Clienții afectați de rechemare ar trebui să își ducă vehiculele la reprezentanță pentru a fi inspectate și reparate, gratuit, bineînțeles. Honda va înlocui pompa de combustibil defectă. Proprietarii care ar putea fi afectați de această rechemare vor primi o scrisoare prin poștă de la Honda începând cu luna decembrie.

Această ultimă rechemare este încă o problemă care afectează vehiculele Honda în 2024. În aprilie, NHTSA a început o investigație privind peste 3 milioane de modele Honda Accord și CR-V pentru probleme potențiale cu frânarea automată de urgență, care au fost legate de 31 de accidente și 58 de răniți. Acea investigație nu a fost încă rezolvată.

Împreună cu cele 1,2 milioane de mașini pe care compania le-a rechemat recent, această ultimă problemă este încă o picătură în ocean.

Related posts