Kia participă pentru prima dată la salonul IAA Hanovra – premierele, automobilele PBV

Da mai departe!

Pentru prima dată, Kia participă la salonul auto IAA din Hanovra, desfășurat în perioada 16-22 septembrie 2024, un punct cheie al evenimentului fiind premiera europeană a automobilelor concept PBV ale mărcii. Cu conceptele PBV, Kia face pasul îndrăzneț de a intra pe piața automobilelor comerciale ușoare (LCV) cu o gamă interesantă de modele construite pentru a fi utilizate în diferite domenii.

PBV înseamnă „Platform Beyond Vehicles”. La standul Kia (Hala 13, locația C71) vor fi expuse conceptele PV5 High Roof, PV5 People Mover, PV5 3D și conceptul PV7. 100% electrice, conectate și adaptabile, PBV-urile Kia reprezintă o abordare explozivă a pieței LCV, odată cu introducerea versiunilor de producție, planificată pentru vara anului 2025.

„PBV-urile noastre flexibile și extrem de versatile vor schimba complet logistica și transportul, cu o abordare cu adevărat centrată pe client și cu o singură platformă electrică care poate fi adaptată pentru nevoi multiple de mobilitate”, a declarat Marc Hedrich, președintele Kia Europe.

De la dezvoltare până la implementare, PBV-urile Kia sunt ideale atât pentru clienții B2B, cât și pentru clienții privați. Ca soluții de mobilitate totală, PBV-urile combină în mod unic automobilele electrice potrivite pentru anumite scopuri, cu soluții software avansate, actualizări prin satelit și cele mai bune dimensiuni și capacități de încărcare din clasă, cu o manevrabilitate excelentă și cea mai mică înălțime de intrare de pe piață.

Related posts