Previziuni bune privind păstrarea valorii reziduale a Hyundai Kona Electric

Da mai departe!

Potrivit unui studiu independent publicat in ghidul Autovista Intelligence, actualizarile recente ale Kona Electric vor contribui la imbunatatirea valorii reziduale. Conform prognozelor, dupa o perioada de utilizare de 3 ani si 60.000 de kilometri, valoarea medie creste cu 6,4% fata de versiunea precedenta a modelului.

Kona Electric dispune de un nou sistem de infotainment de 10,25 inchi cu Bluelink, dotari avansate de conectivitate, precum si de un sistem trifazic cu o putere de pana la 10,5 kW disponibil la bord, pentru imbunatatirea timpului de incarcare. In plus, noile specificatii ale anvelopelor contribuie la extinderea autonomiei cu pana la 8%, ajungand astfel la 484 de kilometri (conform testelor WLTP).

Datele evidentiaza ca, modelul Kona Electric isi va mentine in medie 47,2% din valoarea initiala. Pentru a prognoza pretul autovehiculului, dupa 3 ani si 60.000 de kilometri, au fost luate in considerare informatii precum: pretul initial de vanzare, mixul canalelor de vanzare, specificatiile tehnice, dar si alti factori. Cercetarea a fost realizata pe pietele din Germania, Marea Britanie, Italia, Franta si din Spania. Datele au relevat valori reziduale impresionante pentru Kona Electric.

Related posts