SUA investighează o defecţiune a motoarelor la peste 400.000 de vehicule Nissan

Da mai departe!

Un organism de reglementare a siguranţei auto din SUA deschide o investigaţie asupra a aproximativ 454.840 de vehicule Nissan, din cauza unor rapoarte care susţin că o defecţiune a motorului poate duce la o pierdere a puterii motrice fără posibilitatea de a reporni, transmite Reuters.

Oficiul de Investigare a Defecţiunilor din SUA (ODI) a început o evaluare preliminară a vehiculelor Nissan Rogue, Altima şi Infiniti Qx50, a declarat Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi, adăugând că au fost primite un total de şase plângeri cu privire la această problemă.

Proprietarii de vehicule au raportat defecţiuni ale motorului, o pierdere de putere, zgomote de ciocănire a motorului, bucăţi de metal şi aşchii găsite în baia de ulei a anumitor vehicule echipate cu motoare KR15DDT şi KR20DDET, a spus ODI.

Producătorul auto japonez a încercat să abordeze daunele sau griparea lagărului principal şi a legăturilor în L ale motoarelor, introducând mai multe modificări ale procesului de fabricaţie de-a lungul timpului, a spus autoritatea de reglementare.

Ancheta ar putea fi extinsă dacă va fi necesar, a spus ODI.

Related posts