Noul Jaguar I-PACE- mai rapid de încărcat

Da mai departe!

I-PACE – primul SUV Jaguar electric din lume, oferă acum un sistem multimedia nou, rapid și intuitiv, și permite încărcarea mai rapidă, astfel încât deținerea și condusul unui vehicul electric vor fi mai simple ca niciodată.

De la lansare, modelul I-PACE a câștigat peste 80 de premii internaționale, printre care „Mașina Anului 2019”, „Cel mai bun design” și „Cel mai ecologic automobil”, consolidându-și poziția de model care a schimbat regulile pentru a deveni primul și cel mai bun automobil electric din această clasă.

Cu 2 motoare electrice proiectate de Jaguar pe fiecare punte, care dezvoltă împreună o putere de 400 CP și un cuplu de 696 Nm, o structură din aluminiu și un centru de greutate jos, I-PACE oferă un echilibru perfect între tracțiunea integrală, rafinament, lux și agilitate.

Jaguar I-PACE include acum și mai multe tehnologii, astfel încât condusul unui vehicul electric să fie mai simplu și mai plăcut ca niciodată. Acesta este primul Jaguar echipat cu noul sistem multimedia Pivi Pro. La fel de intuitiv de utilizat ca un smartphone, Pivi Pro este rapid și agil, cu navigație EV îmbunătățită, care poate indica dacă stațiile de încărcare din apropiere sunt disponibile sau ocupate, costul încărcării și cât durează încărcarea (în funcție de piață).

I-PACE dispune acum în echiparea standard de un încărcător de 11 kW încorporat, care asigură clienților accesul la sursele de alimentare cu tensiune trifazice, ce permit o încărcare mult mai rapidă: în cazul conectării la o stație de alimentare de 11 kW, bateria se încarcă într-o oră cu un curent care permite parcurgerea a 53 km* (WLTP), iar încărcarea completă de la baterie descărcată durează acum numai 8,6 ore – ideal pentru încărcarea peste noapte, la domiciliu. Pe piețele unde nu este disponibil un curent trifazic, stațiile de 7 kW garantează, de asemenea, o încărcare competitivă și asigură într-o oră încărcarea bateriei cu un curent care permite parcurgerea unei distanțe de 35 km, iar încărcarea completă durează 12,75 ore.  În timpul unei călătorii, un încărcător de 50 kW asigură încărcarea în 15 minute cu un curent care permite parcurgerea a 63 km, iar un încărcător de 100 kW, cu un curent care permite parcurgerea a 127 km, în același interval de timp.

Starea de bine a pasagerilor este amplificată printr-un sistem de ionizare a aerului din habitaclu, ce filtrează PM2.5 pentru a capta particulele foarte fine și substanțele alergice din aer. I-PACE poate să filtreze aerul din cabină și înainte de a porni la drum.

Design-ul exterior este îmbunătățit cu un finisaj al grilei față de culoare Atlas Grey, iar clienții beneficiază de o gamă mai extinsă de culori, de jante noi și de noul Pachet Bright, disponibil pentru toate modelele din gama I-PACE.

Noul sistem multimedia Pivi Pro este un element important al habitaclului spațios și luxos al modelului I-PACE. Instrumentele de bord virtuale, cu ecran HD cu diagonala de 12,3 inci, ecranele tactile superior și inferior, cu diagonala de 10, respectiv 5 inci.** și butoanele rotative haptice, multifuncționale, sunt corelate cu grafica clară, simplă și modernă, pentru a oferi utilizatorului o experiență autentică și intuitivă.

Inspirat de smartphone-uri, Pivi Pro este ușor de utilizat, iar procesorul puternic și pornirea rapidă permit sistemului să fie pregătit atunci când urcați la volan. Datorită bateriei de rezervă încorporate, inițializarea sistemului de navigație durează numai câteva secunde.

Meniul nou cu structură plană și intuitivă asigură utilizarea ușoară a sistemului, prin accesarea cu o singura atingere a echipamentelor și functiilor uzuale. Sistemul de navigație reproiectat înjumătățește numărul de pași necesari pentru setarea unei destinații, reducând distragerea atenției șoferului, iar clienții pot avea o imagine tip panoramă și mări sau micșora harta cu degetele, la fel ca pe un smartphone.

 I-PACE include în prezent și un suport de încărcare wireless, disponibil opțional, amplasat sub consola centrală. Încărcarea wireless include și un amplificator de semnal, iar Pachetul Smartphone cu Apple CarPlay® este disponibil în echiparea standard, ca și tehnologia Bluetooth, care permite sincronizarea simultană a 2 telefoane.

Noul sistem multimedia Pivi Pro vă va ajuta să ajungeți la destinație mai rapid și mai odihnit. Sistemul de navigație utilizează algoritmi inteligenți, pentru a optimiza traseul și știe, de asemenea, să nu ofere ghidare vocală în zonele pe care le cunoașteți, iar hărțile vor fi întotdeauna actualizate, datorită funcției de actualizare prin wi-fi a software-ului (SOTA).

Prin posibilitatea de a adăuga automat stații de încărcare la traseu, dacă este cazul, Pivi Pro permite simplificarea suplimentară a procesului. Sistemul va selecta încărcătoarele optime, pentru a minimiza timpul total al călătoriei. La drum lung, Pivi Pro poate afișa, de asemenea, nivelul estimat al încărcării în momentul sosirii la fiecare punct intermediar.

I-PACE a fost proiectat pentru a garanta siguranța dumneavoastră și a familiei, obținând calificativul maxim, de 5 stele, la testele EuroNCAP.

Tehnologia de ultimă oră asigură protecția suplimentară a pasagerilor și participanților la trafic. Cu un sistem nou de camere video perimetrale 3D, care oferă o imagine de ansamblu în plan a zonei din apropiere și pericolelor potențiale, cu afișare pe ecranul tactil central, vizibilitatea este îmbunătățită semnificativ.

În habitaclu, oglinda retrovizoare ClearSight îmbunătățește siguranța și confortul, asigurând faptul că șoferul are întotdeauna o vizibilitate neobstrucționată în spate, chiar și cu 3 pasageri pe banchetă sau cu portbagajul de 656 de litri încărcat până la plafon.

ClearSight utilizează o cameră video cu lentilă cu unghi larg, conectată la un ecran de înaltă rezoluție, amplasat în oglinda retrovizoare, fără cadru. Un mic buton de pe oglindă permite șoferului să comute între imaginea oferită de oglinda standard și cea oferită de camera video.

Perfect integrată în modulul antenei montate pe plafon, camera video de înaltă definiție funcționează în toate condițiile, inclusiv de luminozitate scăzută, iar marginea protectoare și învelișul hidrofob permit o vizibilitate crescută.

Pachetul Bright accentuează design-ul incitant al modelului I-PACE, cu o ramă cromată pentru grila radiatorului, capace oglinzi exterioare Atlas Grey, rame geamuri din crom satinat și difuzor de aer spate Atlas Grey. Pachetul opțional Black, modern, este îmbunătățit cu ajutorul siglelor spate de culoare negru lucios. Gama de culori actualizată include acum nuanțe precum Caldera Red, Portofino Blue, Eiger Grey sau Aruba.

Jaguar I-PACE a fost proiectat ca în fiecare moment șoferul să beneficieze de o liniște deplină și să se poată bucura fără nicio grijă de automobilul său electric.

  • Cu o autonomie maximă de 470 km (WLTP) asigurată de bateria de 90 kWh, clienții care nu parcurg zilnic o distanță prea mare trebuie să încarce modelul I-PACE doar o dată pe săptămână.
  • I-PACE are o garanție a bateriei de 8 ani sau 000 km..
  • Jaguar a dezvoltat aplicația iGuide, care permite găsirea cu ușurință și înțelegerea principalelor funcții și comenzi ale modelului Jaguar I‑PACE. Aceasta ține rolul de manual de utilizare la purtător și se asigură că găsiți întotdeauna răspunsul la orice întrebare despre încărcare.
  • La încărcarea în locații publice, cablul de încărcare al modelului I-PACE se blochează pe poziție odată cu încuierea vehiculului și nu poate fi deconectat dacă vehiculul nu este descuiat, oferind libertatea de a face altceva în timpul încărcării.
  • Jaguar I-PACE dispune de un mod Eco, care permite creșterea autonomiei prin reducerea consumului de energie și încurajează un stil de condus mai eficient. De asemenea, acesta modifică ușor setările temperaturii aerului în habitaclu, recirculării aerului și altor funcții ale vehiculului. Puteți anula aceste modificări prin acționarea normală a fiecărei funcții sau prin modificarea setărilor din meniu.

Related posts