Lamborghini Centenario Roadster nici nu a fost lansat bine și s-a și vândut

Da mai departe!

Italienii au anunțat că Centenario Roadster este un alt tribut adus fondatorului Ferruccio Lamborghini, în acest an, la centenarul său. Este o mașină superbă și scumpă, pe care nici dacă ai bani nu o poți avea.

Spunem acest lucru deoarece deja cele 20 de exemplare ce urmează a fi produse au fost vândute pentru un preț de 2 milioane de euro fiecare. Decapotabila este o versiune a lui Centenario. Are caroserie de carbon, și un motor V12 de 770 CP ceea ce îl face cel mai puternic Lambo decapotabil care a mers vreodată pe străzi. Spritează la 100 km pe oră în doar 2,9 secunde, iar viteza maximă este de peste 350 km/oră.
Centenario Roadster are un sistem infotainment high-tech cu un ecran tactil de 11 inch, Apple CarPlay, camere și telemetrie. Modelul poartă nuanța Argento Centenario, dar dacă clienții au vrut altă culoare, Lamborghini s-a conformat. Acest Roadster a fost prezentat și la Pebble Beach. Pentru aerodinamică, fluxul de aer a fost optimizat în interior, mai ales în zona parbrizului, tetierelor și a deflectorului integrat. Tot pentru performanță aerodinamică, există un eleron care se extinde și se rotește la un maxim de 15 grade, la acestea se adaugă o punte spate viratoare.

Related posts