Kia Telluride desemnat „SUV of the Year 2020” de Motor Trend

Da mai departe!

Cel mai mare automobil produs vreodată de Kia Motors America (KMA) – Kia Telluride – a primit premiul „SUV-ul anului” din partea prestigioasei  publicații MotorTrend. Cu interiorul său confortabil și funcțional, Telluride s-a remarcat ca un produs care întrunește nevoile unei familii moderne de astăzi, în timp ce valoarea sa extraordinară îl consolidează în poziția de câștigător în segmentul SUV.

 

„Telluride a fost un succes incontestabil încă de la lansarea sa la începutul acestui an, un număr impresionant de consumatori redescoperind Kia în competitivul segment al SUV-urilor și înregistrând peste 45.000 de unități vândute până în acest moment”, a declarat Michael Cole (foto), președinte al Kia Motors America. „Câștigarea mult râvnitului premiu „SUV-ul anului”, acordat de MotorTrend este o onoare și un moment istoric pentru brandul nostru, confirmand transformarea Kia într-un producător auto de clasă mondială.”

 

Proiectat în California și asamblat în Georgia, cu formă îndrăzneață în formă și accente sofisticate la exterior, modelul Telluride 2020 exprimă un spirit de aventură, de ”gata de orice”. Acest sentiment este consolidat prin tehnologia și modul său de proiectare, oferind o experiență de condus rafinată și de încredere. SUV-ul de clasă medie (n.r. conform claselor din S.U.A.) oferă un lux interior impresionant și un habitaclu de clasă superioară, completate de o serie de tehnologii avansate și sisteme de siguranță care includ în dotarea standard sistemul de asistare a evitării coliziunii în unghiul mort, sistemul de asistare la menținerea benzii de rulare, sistemul de asistare la părăsirea în siguranță a automobilului, sistemul de evitare la coliziunea frontală, sistemul de asistare la condusul pe autostradă, sistemul Driver Talk, tehnologia de conectivitate multi-bluetooth și multe altele.

„Competiția „SUV-ul anului” organizată de MotorTrend în acest an a fost una dintre cele mai competitive pe care le-am avut, ceea ce face ca victoria înregistrată de Kia Telluride să fie și mai semnificativă”, spune Edward Loh, redactor-șef al MotorTrend. „Telluride pur și simplu a atins toate criteriile noastre de premiere – este superb, spațios, încărcat de tehnologie și oferă o rulare excelentă pentru un preț uimitor de corect. Felicitări Kia și echipei de proiectare a modelului Telluride.”

 

Cu o istorie de peste 20 de ani, premiul „SUV-ul anului” oferit de MotorTrend este una dintre cele mai căutate distincții din industria producătorilor auto. Juriul premiului „SUV-ul anului” este compus din jurnaliștii MotorTrend dar și din doi importanți evaluatori invitați, Johan de Nysschen, fostul șef al Audi America, Infiniti Motor Co. și diviziei Cadillac și Tom Gale, fostul șef de design al Chrysler. Pentru a determina finaliștii și apoi câștigătorii, automobilele sunt evaluate conform șase criterii-cheie: siguranță, eficiență, valoare, dezvoltarea designului, excelența proiectării și performanța funcției pentru care au fost create.

Related posts