Hankook Winter Icept RS2, performanță la cel mai avantajos preț (P)

Da mai departe!

Nu este niciodată prea devreme sau prea tarziu să ne gândim la anvelopele de iarnă. Timpul propice pentru a le achiziționa, după cum spun experții, ar fi începând cu luna septembrie, însă mai bine mai târziu decât niciodată. Cel mai important lucru pe care îl putem face pentru a ne pregăti mașina pentru o viitoare furtună de zăpadă sau pentru drumuri înghețate, este să ne asigurăm că va merge pe anvelopele potrivite sezonului.

În timp ce mulți șoferi presupun că anvelopele all season sunt foarte bune pentru conducerea pe tot parcursul anului, acest lucru este adevărat doar dacă trăiești într-un climat temperat. Dacă locuiești unde ninge sau sunt temperaturi cu minus mult timp, un set de anvelope de iarnă dedicate îți vor îmbunătăți în mod dramatic siguranța în lunile cele mai reci.

Anvelopele de iarnă își câștigă avantajul nu doar pentru că au modele superioare de rulare care sunt proiectate pentru tracțiune pe gheață și zăpadă, ci și pentru că folosesc compuși din cauciuc mai moi care îmbunătățesc aderența. Asta înseamnă că atunci când este rece, indiferent dacă circuli pe șosea uscată, zăpadă sau polei, vei depăși cu brio anotimpul rece. Acesta este și motivul pentru care anvelopele de iarnă nu sunt potrivite pentru condusul pe timp de vară, pe vreme caldă, întrucât cauciucul mai moale și modelul de rulare mai deschis se vor uza rapid – când temperaturile cresc, schimbă-le cu anvelopele de vară.

Nu uita! Anvelopele de iarnă nu sunt doar pentru zăpadă. Ele funcționează bine oricând este frig.

Una dintre cele mai performante anvelope de iarnă cu cel mai bun raport calitate-preț este Hankook Winter i*cept RS2. Este deja de câțiva ani pe piața de profil și a reușit să își câștige foarte repede admirația în rândul șoferilor.

Hankook Winter i*cept RS2 este o soluție excelentă pentru conducerea pe timp de iarnă, deoarece oferă o bună manevrare pe zăpadă, noroi și drumuri umede. Acest model nu numai că funcționează în timpul conducerii urbane obișnuite, dar și pe trasee mai lungi și mai pretențioase.

Hankook Winter i*cept RS2 utilizează caneluri transversale largi pentru tracțiune pe drumurile umede și pentru o manevrabilitate în siguranță. Șanțurile oblice care împrăștie apa de sub banda de rulare minimizează riscul de acvaplanare. Un profil de rulare optimizat asigură stabilitate și tracțiune pe drumurile umede, astfel încât te poți bucura de o plimbare sigură chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Related posts