Aston Martin Red Bull Racing gonește din portul Rotterdam, pe străzile din Haga și până pe circuitul Zandvoort

Da mai departe!

În weekendul care a trecut trebuia să aibă loc, după mai bine de 35 de ani, Grand Prix-ul Olandei în care Max Verstappen concura pentru prima dată pe tărâmul natal. Din cauza contextului actual în care calendarul curselor F1 este în continuare în discuție, Verstappen și coechipierul său Alex Albon le-au oferit fanilor atmosfera competițională a Circuitului Zandvoort, într-o călătorie unică în Olanda.

Cele două monoposturi RB7 și RB8 Red Bull Racing au plecat într-o goană sălbatică printre containerele portului Rotterdam, au sprintat printre brațele rotative ale morilor de vânt și printre serele de flori pentru care este recunoscută Olanda, ajungând pe străzile pietruite din Haga.

Max Verstappen declară: „Dacă nu putem participa la o cursă de Formula 1, cred că este minunat să le oferim ceva unic fanilor. În mod normal, vezi monoposturile de F1 doar pe un circuit, însă ne place să facem lucrurile diferit, cum au fost cursele nebunești pe zăpadă sau pe plajă. ”

Campionul Mondial la MXGP 2018, Jeffrey Herlings a completat drift-urile monoposturilor pe nisipul plajei cu o serie de sărituri incredibile.
Cursa a atins punctul culminant la Zandvoort, unde piloții au testat virajele circuitului Marelui Premiu al Olandei în fața Armatei Portocalii.
În așteptarea începerii sezonului 2020, Max a adăugat: „Așteptăm cu nerăbdare să concurăm, odată ce este în siguranță. Cu toții ne dorim să putem participa în Mare Premiu al Olandei. În momentul în care acest lucru va fi posibil, noi vom fi pregătiți”.

Filmările – finalizate înainte de implementarea restricțiilor actuale – au reprezentat o dispunere logistică masivă, care a implicat camere mobile de mare viteză, multiple drone și închiderea drumurilor naționale.

Max Verstappen, Alexander Albon and Jeffrey Herlings perform during The Dutch Road Trip at Scheveningen beach in The Hague, Netherlands on January 27, 2020 // Rutger Pauw / Red Bull Content Pool // AP-23Q7EV4RN1W11 // Usage for editorial use only //
Max Verstappen shows Alexander Albon a few highlights of The Netherlands at the windmills in Maasland on the Dutch Road Trip on January 25, 2020

Related posts