Peugeot Traveller, francezii intră serios pe segmentul de Shuttle

Da mai departe!

Prezentat in premiera mondiala la salonul de la Geneva 2016, PEUGEOT Traveller isi face intrarea in universul Combispace si Shuttle VIP.

Design-ul PEUGEOT aduce in acest segment noi coduri de identitate ale berlinelor si SUV-urilor Marcii. Stilul afirmat al PEUGEOT Traveller degaja, de asemenea, forta si eleganta. PEUGEOT doteaza Traveller cu numeroase alte atuuri pentru a deveni o referinta in segment. Noua sa baza, adaptata din platforma EMP2, prezinta un inalt nivel de calitate, eficienta si consumuri record in segment.

Motorizarile sale BlueHDi Euro6 sunt echipate cu cea mai eficienta tehnologie de depoluare de pe piata cu un dispozitiv SCR (Selective Catalytical Reduction) in amonte de FAP. Deja testate de la sfarsitul anului 2013, acestea imbina placerea de a conduce cu performantele, propunand pana la 180 CP si 400 Nm. Aceste motorizari permit gamei PEUGEOT Traveller sa atinga un nivel mediu al emisiilor de CO2 de 140 g/km (adica 5,4 l/100 km) cel mai bun din segment.

La bordul sau, PEUGEOT Traveller promite calatorii linistite, gratie calitatilor rutiere demne de expertiza PEUGEOT, precum si o ambianta si un confort de cel mai inalt nivel. Configuratii multiple pana la 9 locuri si numeroase echipamente, unele chiar unice in segment, fac din PEUGEOT Traveller un vehicul usor de incadrat si adaptabil in cotidian. Din punct de vedere al sigurantei, PEUGEOT Traveller obtine 5 stele la testele Euro NCAP publicate in Decembrie 2015.

Related posts