Mazda prezintă Ediția Aniversară MX-5 30 de ani

Da mai departe!

Mazda Motor Corporation a prezentat astăzi ediția aniversară Mazda MX-5 30 de ani la Salonul Auto de la Chicago, care se desfășoară până pe 18 februarie. Vor fi produse doar 3.000 de unități la nivel mondial, atât variante soft-top, cât și RF.

După 30 de ani și mai mult de 1 milion de unități vândute, Mazda simte că MX-5 a devenit mai mult decât propria creație. Pentru a-și exprima recunoștința și speranțele mari pe care Mazda le are pentru viitorul modelului MX-5, compania a dezvoltat nuanța Racing Orange pentru noua ediție limitată, o culoare exclusivă, care evocă începutul unei noi zile incitante.

În plus față de Racing Orange, ediția aniversară MX-5 30 de ani dispune de jante din aluminiu forjat (Rays ZE40 RS30) dezvoltate exclusiv pentru MX-5 în colaborare cu Rays Co., Ltd. și o insignă aniversară de 30 de ani, care afișează numărul de serie al modelului. Vânzările vor fi limitate la 3.000 de unități în întreaga lume, incluzând atât modelele soft-top cât și RF.

Inaugurat la Salonul Auto de la Chicago din 1989, MX-5 a fost un succes imediat. După trei decenii și patru generații, încă mai domină piața roadsterelor. Pe parcurs, modelul cu două locuri a rămas întotdeauna fidel principiului original al unui roadster: accesibil, ușor și, mai presus de toate, distractiv de condus. Iar esența filosofiei Jinba Ittai, șofer și mașină în perfectă armonie, se află astăzi în toate modelele Mazda.

Modelul aniversar are ca dotări: jante din aluminiu forjat (Rays ZE40 RS30), insignă aniversară de 30 de ani (cu numărul de serie), etriere portocalii și elemente portocalii pe scaune, ornamentele ușii, tabloul de bord și maneta schimbătorului de viteze, scaune Recaro, amortizoare Bilstein (numai pe modele cu transmisie manuală), etriere Brembo (în portocaliu), etriere spate Nissin (în portocaliu), sistem audio Bose (AudioPilot 2) cu nouă difuzoare și Apple CarPlay/Android Auto™ (pe anumite piețe).

Related posts