Citroen prezintă noua generație C3

Da mai departe!

Citroën dezvăluie astăzi Noul C3, noua generație a unui model comercializat în peste 3,6 milioane de exemplare începând cu anul 2002.

Silueta amintește de C4 Cacturs. Înfăţişarea este îndrăzneaţă din concepţie şi prezintă numeroase posibilităţi de personalizare, lăsând libertate deplină exprimării personale. Interiorul este proiectat cu atenţie pentru a asigura confortul conducătorului auto şi al pasagerilor şi pentru a transforma fiecare călătorie într-o experienţă plăcută. Maşina este dotată cu tehnologii de ultimă oră, incluzând, în premieră mondială, sistemul CitroënConnectedCam™, o cameră HD integrată care permite distribuirea directă a fotografiilor şi a videoclipurile realizate în timpul călătoriei.

Odată cu sosirea Noului C3, vântul schimbării începe să se facă simţit pe scena auto. Extrem de manevrabil, micuţul hatchback instituie un stil propriu – îndrăzneţ, vivace, cu o personalitate atractivă – care îl distinge în mulţime. Noul Citroën C3 este încântător prin abordarea sa neconvenţională în ceea ce priveşte confortul auto.

Noul Citroen C3 este un model din clasa de mijloc pentru care francezii anunță preţuri accesibile. Modelul este destinat unui segment mai larg al populaţiei. În ceea ce priveşte exteriorul bi-ton, există posibilitatea de a alege una dintre cele trei culori de plafon, pe lângă designul proiectoarelor de ceaţă, a oglinzilor laterale, a conturului lunetei şi a Airbump-urilor. La interior, clienţii pot alege unul din cele patru pachete cu tonuri diferite pentru trei abordări auto distincte. Încă de la primul contact cu interiorul, acesta îţi va parea remarcabil de spaţios, o senzaţie accentuată de tapiţeria meticulos lucrată şi tabloul de bord orizontal bine poziţionat.

«UMAN» Noul C3 emană o impresie inconfundabilă de bunăstare. Întregul proces de concepţie a fost ghidat de programul Citroën Advanced Comfort®, care adaptează tehnici de ultimă oră la supremaţia consacrată a confortului auto Citroën. Senzaţia de confort la superlativ începe cu scaunele, plăcute vizual şi confortabile, plafonul panoramic, care scaldă compartimentul pasagerilor în lumină, caracteristicile ingenioase de depozitare şi alocarea unui spaţiu generos. Aceste prime impresii sunt confirmate de culorile şi materialele, care se inspiră din universul călătoriilor în natură, în conformitate cu scopul Noului C3 de a face oamenii să se simtă literalmente acasă atunci când călătoresc cu maşina. Conceput cu o ambianţă protectoare,interiorul filtrează perturbaţiile lumii exterioare şi oferă o utilizare ergonomică cu funcţii accesibile în totalitate prin intermediul ecranului de 7”, la care se adaugă funcţia de pornire hands-free. Echipat cu 5 uşi, noul C3 este practic, rămânând în acelaşi timp compact, având o lungime moderată de 3,99 m.

Noul C3 aduce tehnologii de ultimă oră, începând cu implementarea în premieră mondială a sistemului CitroënConnectedCam, un sistem video HD complet integrat şi conectat care înregistrează experienţa călătoriei, pentru a o putea transmite instant pe reţelele de socializare, în scopul vizionării ulterioare (sau, de exemplu, ca probă în cazul unui incident). Sistemele avansate de asistenţă din timpul conducerii includ: navigaţia conectată 3D cu recunoaştere vocală, camera video marşarier, funcţia de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie şi supravegherea unghiului mort. Gama C3 oferă, de asemenea, o mai multe motorizări eco (PureTech benzină, BlueHDi diesel), precum şi ultima generaţie de transmisie automată, cutia de viteze EAT6.

Related posts