Tesla restricționează comenzile pentru Cybertruck din afara Americii de Nord

Da mai departe!

Site-ul Tesla nu mai permite solicitanților din afara Americii de Nord să comande un pick-up electric Cybertruck. Piața de pickup-uri din Europa, în special, a pierdut foarte multe produse în ultimii ani.

Singurii clienți care mai pot plasa comenzi pentru faimosul Tesla Cybertruck sunt cei din Canada, SUA și Mexic. Site-ul producătorului american de vehicule electrice a restrâns drastic numărul celor care mai pot accesa acest vehicul din cauza numărului prea mare de solicitări.

Anterior, Elon Musk, șeful Tesla, menționase că firma sa ar putea stopa rezervările din cauza depășirii „într-un grad ridicol” a ofertei de cerere.

Este important de notat că pick-up-ul electric Tesla Cybertruck nici măcar nu se află în producție. Conform ultimelor date, acesta ar trebui să intre în producția de serie la uzina din Texas în cursul anului viitor.

În ciuda acestui fapt, Elon Musk a declarat în urmă cu câteva zile la conferința Future of the Car 2022 a Financial Times că Tesla are „mai multe comenzi pentru Cybertruck decât ar putea produce timp de trei ani după începerea producției”.

Spectaculosul Tesla Cybertruck a fost dezvăluit publicului în 2019 și ar fi trebuit să intre în producție în cursul lui 2022, dar lipsa componentelor a obligat producătorul american să amâne debutul asamblării de serie până în primul trimestru din 2023.

Related posts