Programul ‘Kia Promise’ extinde perioada de garanție a automobilelor Kia pe plan mondial

Da mai departe!

Kia Motors Corporation a anunțat astăzi lansarea programului ‘Kia Promise’, un program global de extindere a garanției pentru automobilele sale. Programul ‘Kia Promise’ este gândit pentru a sprijini clienții Kia a căror posibilitate de deplasare este limitată din cauza pandemiei COVID-19.

 

Programul ‘Kia Promise’ acoperă 142 țări la nivel mondial și toate automobilele ale căror garanție originală Kia expiră între 1 februarie și 30 aprilie. Programul extinde garanția tuturor automobilelor eligibile până la 30 iunie 2020. Acesta include toate țările din Europa,  țările EFTA (European Free Trade Area) unde Kia oferă garanția sa unică de 7 ani, 150.000 kilometri.

Kia Motors consideră că la nivel global, peste 500.000 de clienți ar putea beneficia de extinderea garanției prin programul ‘Kia Promise’.

Cu tot mai multe țări și companii care își iau măsuri de precauție pentru a contracara pandemia COVID-19, programul ‘Kia Promise’ are scopul de a ajuta clienții care pot fi în imposibilitatea de a se deplasa într-un service Kia în această perioadă pentru reparații acoperite de garanție. De asemenea, programul vine în sprijinul clienților care nu-și pot aduce automobilul în service pentru efectuarea reviziilor conform planului de mentenanta în timpul stării de urgență la nivel național.

 

Sangdae Kim, vice-președinte senior și Șeful Diviziei Global Customer Experience al Kia Motors Corporation, a declarat: „Prin extinderea garanției cuprinzătoare Kia ce acoperă automobilele clienților care pot fi afectați de pandemie, Kia Motors speră că aceștia vor avea mai puține griji în această perioadă.  Misiunea noastră este să ajutăm la atenuarea tuturor grijilor pe care clienții noștri le pot avea despre întreținerea automobilelor lor în perioada de distanțare socială.”

Prioritizând siguranța, sănătatea și bunăstarea clienților, partenerilor de afaceri și angajaților săi, Kia Motors continuă să monitorizeze îndeaproape evoluțiile pandemiei COVID-19 în comunitățile unde își desfășoară activitatea. Compania se străduiește încontinuu să prevină răspândirea virusului în sediile și unitățile sale de producție în timp ce lucrează cu autoritățile de stat, federale și locale, respectând toate standardele și măsurile impuse de aceste entități.

Related posts