Producția electricei BMW i3 se va opri cu o ediție specială HomeRun

Da mai departe!

BMW oprește producția primului său vehicul electric, i3 la uzina din Leipzig. Pentru aniversarea de final, cei de la BMW au pregătit 10 unități din BMW i3 HomeRun Edition.

 Pentru uzina din Leipzig, acolo unde a fost asamblat BMW i3, ieșirea din producție a modelului înseamnă încheierea unei ere, dar și debutul alteia. Aici va fi produsă o versiune full electrică a modelului MINI Countryman.

Ca exclusivitate pentru ediția finală, BMW Individual a pregătit două noi nuanțe: Frozen Dark Grey și Frozen Dark Red II. Modelele de final includ jante de aliaj de 20 de inch, trapă cu acoperiș panoramic acționate electric și faruri adaptive LED. În interior, clienții vor regăsi piele sintetică și un sistem de sunet.

Conform oficialilor companiei bavareze, BMW i3 a fost produs la nivel mondial, în cei nouă ani petrecuți pe piață, în 250.000 de exemplare care au ajuns la clienți din 74 de țări.

Pe lângă impunerea BMW pe piață ca pionier al propulsiei electrice, alături de mărci precum Mitsubishi sau Renault, i3 a avut și darul de a aduce mărcii bavareze o mulțime de clienți cu totul noi. În primii săi ani, nu mai puțin de 80% dintre clienți proveneau de la cu totul alte mărci.

Related posts