Fabrica Tesla din Berlin, abia deschisă, va întrerupe liniile de producție pentru două săptămâni

Da mai departe!

Tesla va lua o pauză de la producerea de mașini timp de două săptămâni la noua sa fabrică din Germania, la doar câteva luni după ce liniile de asamblare au fost pornite, iar miliardarul Elon Musk a dansat în fața camerelor reprezentanților presei.
Tabloidul german Bild a raportat luni că fabrica s-a confruntat cu un trio de probleme persistente: timp de fabricație mai lung decât era anticipat, lipsa muncitorilor calificați și probleme de asigurare a calității care necesită reprelucrări costisitoare efectuate la vehiculele care deja au plecat de pe linia de asamblare.
Luna trecută, fabrica a reușit să ajungă la cifra de 1.000 de vehicule construite pe săptămână, doar este aproximativ o zecime din ceea ce poate produce fabrica odată ce atinge va capacitatea maximă. Producția de mașini electrice de la Gigafactory Belin a început producția la sfârșitul lunii martie, după ce a primit aprobarea finală de la toate autoritățile de reglementare.
Potrivit presei locale, producția ar trebui să reia mai târziu în luna iulie, într-un ritm mai rapid, odată ce modificările pentru îmbunătățirea productivității la stațiile de lucru sunt finalizate. În plus, se așteaptă ca uzina să treacă de la o operațiune de două schimburi la trei schimburi, urmând să funcționeze non-stop.
Compania Tesla a publicat, de curând, rezultatele de pe trimestrul 2 al anului 2022, rezultate care arată o scădere a livrărilor. Cifrele sunt primele negative înregistrate de la lansarea Model Y, din 2020.

Related posts