Lamborghini Centenario e o bijuterie de 1,9 milioane dolari

Da mai departe!

Pe 26 aprilie 2016 s-ar fi marcat 100 de ani de la nașterea fondatorului mărcii italiene Lamborghini. Pentru a-l marca pe Ferrucio Lamborghini, designerii mărcii au prezentat la Geneva modelul Lamborghini Centenario.

Ca și în cazul celorlalte serii limitate de Lamborghini, pentru Centenario va trebui să fii destul de special, deoarece va fi disponibil în puține exemplare. Grupul VW a anunțat că va construi doar 40 de unități.

Noul model are un design care nu se aseamănă cu nimic din ceea ce a construit până acum Lamborghini, iar toată mașina a folosit ca bază structura din fibră de carbon a Avendator SV.

Motorul aspirat V12 este împrumutat și el de la vârful de gamă al Lamborghini și este modificat pentru a produce 770 CP. Mașina va cântări doar 1,5 tone, ceea ce va duce la un raport de 1,97kg/CP.

Mai lat și mai înalt decât Aventador, Centenario a primit un eleron care se extinde la viteze mari. Aerodinamica a fost bine gândită și dezvoltată cu grijă pentru a se apropia de perfecțiune. Interiorul poate fi personalizat pentru fiecare client și include scaune din fibră de carbon și materiale de lux. Prețul de pornire pentru această mașină este de 1,9 milioane de dolari.

Related posts

2 Thoughts to “Lamborghini Centenario e o bijuterie de 1,9 milioane dolari”

  1. […] VEZI GALERIA COMPLETĂ CU LAMBORGHINI CENTENARIO PE AUTOREPORT.RO […]

  2. […] VEZI GALERIA COMPLETĂ CU LAMBORGHINI CENTENARIO PE AUTOREPORT.RO […]

Comments are closed.