Kia Motors, prin Hyundai Motor Group, se alătură IONITY

Da mai departe!

Hyundai Motor Group s-a alăturat IONITY, cea mai importantă rețea europeană de încărcare de mare putere, ca partener strategic și acționar. Prin participarea sa la acest joint-venture, Hyundai Motor Group – inclusiv brandurile Kia și Hyundai – va impulsiona extinderea rețelei de încărcare de mare putere pentru autostrăzile europene, promovând adoptarea în continuare a mobilității cu emisii zero.

Rețeaua de încărcare IONITY folosește standardul european de încărcare CCS (Combined Charging System). Pentru că rețeaua folosește 100% energie regenerabilă, datorită IONITY, șoferii de automobile electrice nu numai că pot călători fără emisii, dar și fără ”amprentă” de carbon. Acesta este un pas important pentru succesul mobilității electrice în Europa.

„Pentru Hyundai și Kia, experiența oferită de produs și de clienți este strâns legată de accesibilitate și beneficii reale. Investind în IONITY, suntem acum parte a uneia dintre cele mai cuprinzătoare rețele de infrastructură de încărcare din Europa”, spune Thomas Schemera, Executive Vice President și Head of Product Division al Hyundai Motor Group „Ne-am angajat să oferim soluții ”holistice” pentru a face mai ușoară ca oricând trecerea oamenilor la eco-mobilitate.”

„Odată cu cooptarea Hyundai Motor Group, salutăm sosirea unui partener implicat, cu experiență internațională în domeniul mobilității electrice”, spune Michael Hajesch, CEO al IONITY. „De astăzi, vom urmări obiectivul comun de educare a oamenilor cu privire la e-mobilitate și promovarea inovațiilor în acest domeniu, pentru a face călătoria cu automobile electrice noua normalitate, în special în călătoriile lungi.”

IONITY face călătorille pe distanțe lungi cu automobile electrice să devină o nouă normalitate

Compania dezvoltă și operează o rețea de încărcare de mare putere (HPC) pentru autostrăzile europene, utilizând tehnologie de ultimă generație cu o capacitate de încărcare de până la 350 kW. Procedând astfel, șoferii generațiilor actuale și viitoare de automobile electrice – folosind standardul european de încărcare CCS (Combined Charging System) – beneficiază de viteze maxime de încărcare în timp ce fac o pauză în călătoria lor. Fiecare stație de încărcare IONITY constă în medie din patru puncte de încărcare. Ca angajament pentru durabilitate, toate încărcătoarele IONITY furnizează 100% energie regenerabilă atât pentru conducerea fără emisii, cât și pentru cea fără ”amprentă” de carbon..

Compania IONITY a fost fondată în 2017 și este o societate mixtă a BMW Group, Mercedes Benz AG, Ford Motor Company, Hyundai Motor Group și Volkswagen Group împreună cu Audi și Porsche.
Peste 75 de angajați modelează viitorul e-Mobilității la IONITY. Compania are sediul central în München, cu un birou suplimentar în Oslo, Norvegia. IONITY este o marcă înregistrată la nivel internațional.

Related posts