Kia dezvăluie în avanpremieră primele imagini ale noului model EV3

Da mai departe!

Kia Corporation (Kia) a dezvăluit în avanpremieră primele imagini ale viitorului său model EV3, noul SUV compact 100% electric al mărcii, detinat să aducă accesibilitatea mobilității electrice în gama Kia.

Imaginile în avanpremieră prezintă aspectele îndrăznețe, geometrice și robuste ale designului exterior al modelului EV3, subliniind în același timp stilul său dinamic. Aceste calități sunt evidențiate de aspectul angular al aripilor spate și hayonului, precum și de semnătura de lumini de tip „Star Map” ale modelului EV3, care conferă automobilului o identitate puternică, futuristă.

Designul modelului EV3 are la bază aceleași principii folosite pentru a sculpta SUV-ul „navă-amiral” Kia EV9. Filosofia de design Kia „Opposites United”, apreciată la nivel mondial, este fundamentul continuității în întreaga gamă de modele a mărcii și oferă fiecărui automobil libertatea de a-și exprima caracterul unic.

Vizând să facă mobilitatea electrică accesibilă, după introducerea modelelor  Kia EV6 și EV9, câștigătoare a multor premii de design, modelul EV3 este un SUV electric compact, bogat echipat, care oferă performanțe remarcabile prin încorporarea de tehnologii inovatoare.

Pregătit să extindă oferta Kia de automobile electrice și să ofere o experiență superioară pentru clienți, de la modelele emblematice ale mărcii până la segmentul SUV compact, modelul EV3 va accelera tranziția globală către automobilele electrice, oferind o soluție mai accesibilă pentru clienții care iau în considerare trecerea la mobilitatea electrică.

Related posts