Ford va rechema la service două milioane de vehicule în America de Nord

Da mai departe!

Ford va rechema la service aproximativ 2,15 milioane de vehicule în America de Nord din cauza unor posibile defecte la elementele de blocare ale uşilor, a anunţat miercuri al doilea producător auto american, transmit Reuters şi DPA.

Sunt vizate modele Fiesta, Focus, Fusion, Escape, C-Max, Transit Connect, Mustang, Lincoln MKZ şi Lincoln MKC, fabricate în perioada 2011 – 2016. În cel mai rău caz, uşile se pot deschide în timpul mersului, dar nu au fost primite informaţii privind accidente sau răniri, a precizat Ford.

Problema nu este nouă dar actuala rechemare la service este necesară deoarece unele componente ale sistemului de blocare a uşilor nu au fost înlocuite sau nu au fost reparate adecvat în timpul precedentelor două rechemări, din 2015 şi 2016, a informat grupul auto.

De asemenea, Ford va rechema la service aproximativ 292.000 de camionete F-150, fabricate în SUA perioada 2014 – 2017, din cauza unor scurgeri ale lichidului de frână. Alte 52.000 de unităţi vor fi reparate în Canada şi Mexic.

Related posts