Ferrari a prezentat noul Portofino

Da mai departe!

Ferrari a prezentat pe neașteptate un înlocuitor pentru modelul California T înaintea Frankfurt Motor Show. Supercar-ul se numește Ferrari Portofino.

Prezentat ca noul model entry-level din gama producătorului italian, Portofino este propulsat de familiarul motor V8 twin turbo de 3,9 litri care acum oferă 590 CP. Supercar-ul poate ajunge la 100 km/h în doar 3,5 secunde, în timp ce viteza maximă atinsă este de 320 km/h.
Ferrari au modificat motorul V8. Acesta are acum pistoane noi, o nouă admisie, dar li multiple îmbunătățiri. Și sistemul de evacuare este nou, iar sistemul denumit Variable Boost Management potrivește cuplul între schimbările de trepte pentru a te asigura că motorul este folosit la un maximum de eficiență.
Portofino folosește un șasiu realizat complet din aluminiu, iar diferențialul electronic este îmbunătățit substanțial. Dacă ne uităm la Portofino, realizăm că din punct de vedere al designului, arată mai bine decât California T.
Elemente de design au fost luate de la 812 Superfast și GTC4Lusso pentru a crea o mașină cu un bot mai agresiv și care, per total arată mai bine. Ca și California, noul Ferrari are un hardtop retractabil.

Related posts