Rolls-Royce ar putea desființa mii de locuri de muncă în cadrul unui plan de redresare

Da mai departe!

Rolls-Royce Holdings Plc ar putea desființa mii de locuri de muncă, după ce compania a angajat consultanți conduși de McKinsey & Co. pentru a o consilia cu privire la eficientizarea operațiunilor sale, potrivit New York Times, citat de Bloomberg.

O parte a planului de redresare va consta în combinarea departamentelor care nu se ocupă de producție în fiecare dintre diviziile de aerospațiu civil, apărare și sisteme energetice ale companiei, potrivit New York Times, citând ca sursă un consultant din cadrul McKinsey & Co. Ca urmare, 10% din cele aproximativ 30.000 de locuri de muncă din aceste departamente ar putea fi eliminate, potrivit raportului.

Sediul central al companiei din Derby va fi probabil cel mai afectat de aceste reduceri, a precizat The Times, menționând că majoritatea funcțiilor administrative de back-office se află în oraș. Rolls-Royce a precizat că încă nu a fost luată o decizie în ceea ce privește forța sa de muncă.

„Lucrăm în ritm alert la transformarea noastră în cadrul mai multor fluxuri de lucru și doar o parte a unuia dintre aceste fluxuri de lucru se referă la realizarea de eficiențe organizaționale”, a declarat un purtător de cuvânt într-un comentariu trimis prin e-mail. „Nu am luat niciun fel de decizie cu privire la orice impact potențial asupra angajaților și orice sugestie contrară este o pură speculație”.

Related posts