Noi funcții în aplicația My Porsche cu Apple CarPlay

Da mai departe!

Porsche anunță extinderea funcționalității aplicației My Porsche cu Apple CarPlay. Producătorul de mașini sport este primul care permite accesul mai ușor la funcțiile vehiculului în CarPlay.

„Suntem încântați să îmbunătățim în continuare aplicația My Porsche și să folosim capacitățile Apple CarPlay pentru a oferi o experiență cu adevărat deosebită clienților”, spune Mattias Ulbrich, CEO al Porsche Digital și CIO Porsche AG. „Tehnologia și digitalizarea sunt factori esențialii pentru fascinația exercitată de marca noastră – acum și în următorii 75 de ani.”

My Porsche este hub-ul pentru gestionarea și controlul digital al unui Porsche. Ea arată, de exemplu, starea de încărcare a bateriei, poate regla aerul condiționat și poate trimite destinații către sistemul de navigație. Mai mult, aplicația My Porsche leagă conturile existente la furnizori terți, de exemplu Apple Music®, de aplicațiile asociate din Porsche Communication Management (PCM).

Aplicația My Porsche actualizată combină funcțiile mașinii cu experiența CarPlay®, inclusiv posibilitatea de a afișa imagini ale modelului specific în cadrul CarPlay®. Printre funcțiile de bază care pot fi ajustate în mod convenabil, chiar și prin intermediul aplicației My Porsche, se numără setările audio, cum ar fi profilurile de sunet, schimbarea posturilor de radio, ajustarea setărilor pentru controlul climatizării și iluminarea ambientală. În plus, aceste funcții pot fi combinate în moduri de wellness, cum ar fi „relax”, „warm up” și”refresh”, folosind acțiuni rapide în CarPlay®. De asemenea, clienții beneficiază de confortul de a controla fără probleme diverse funcții, cu ajutorul Siri®, în timp ce conduc.

Activarea acestei noi experiențe Porsche este rapidă și simplă, prin scanarea unui cod QR afișat în PCM. Aplicația My Porsche va dispune de actualizări periodice, asigurându-se că utilizatorii Porsche vor beneficia de noile funcții, pe măsură ce acestea se dezvoltă. Funcționalitatea își face debutul în noul Porsche Cayenne, disponibil acum. Ulterior, va fi extinsă și la alte linii de modele.
Porsche Digital este unitatea de tehnologie digitală a producătorului de automobile sport din Stuttgart. Sarcina sa principală este de a găsi și de a extinde noi modele digitale de business și de a optimiza produsele existente. Filiala Porsche AG dezvoltă produse și servicii digitale și este componenta centrală a ecosistemului de start-up-uri.

Related posts