Modele BMW Individual Manufaktur pentru Seria 7

Da mai departe!

BMW Individual Manufaktur este, de peste 20 de ani, sinonimul pentru individualizarea la cel mai înalt nivel. Divizia de lux prezintă două variante de ediţii superexclusiviste pentru noul BMW Seria 7.

BMW Individual Manufaktur nu numai că realizează ediţii unicat, dar dezvoltă şi produce ediţii şi modele speciale specifice pieţelor – exemple notabile sunt parteneriatele cu binecunoscutul producător de ceasuri Girard Perregaux, faimosul producător de piane de concert Steinway & Sons sau tradiţionala manufactură de argint ROBBE & BERKING. Împreună cu BMW Individual Manufaktur, colecţia BMW Individual completează gama de produse BMW Individual. Aceasta cuprinde opţiuni de echipamente care sunt perfect aliniate cu fiecare serie BMW, incluzând culori exclusive pentru caroserie, materiale din piele de înaltă calitate, dotări speciale pentru interior şi alte echipamente.

BMW Individual Manufaktur prezintă două modele superexclusiviste bazate pe BMW 750Li xDrive – „Solitaire Edition”, care este limitată la şase unităţi, şi „Master Class Edition”, din care va fi disponibilă o versiune unicat.

La exterior, două culori speciale exclusive, BMW Individual Metallic Black Gold şi BMW Individual Metallic Solitaire White, subliniază limbajul de design expresiv al noului BMW Seria 7. Aceste culori pot fi aplicate doar prin integrarea unei metode extrem de complexe, prin care particule fine de sticlă sunt încorporate într-unul din straturile finale de vopsea, rezultatul fiind o strălucire profundă, foarte pronunţată. O placă de crom, care este localizată pe montantul C al celor şapte modele şi care poartă inscripţia „Solitaire”, precum şi o aplicaţie decorativă în spate ce poartă numele ediţiei furnizează indicii discrete privind caracterul unic al automobilului.

În interiorul automobilului, adică acolo unde confortul este experimentat direct de către client, o varietate de dotări exclusiviste accentuează estetica, luxul şi eleganţa acestor ediţii de model. Echiparea BMW cu piele fină Merino în culoare Tartufo, precum şi tapiţeria Alcantara a plafonului în aceeaşi culoare contribuie considerabil la ambianţa automobilului. Covoraşele foarte moi – realizate din piele de miel tunsă scurt, în nuanţă Tartufo -, compartimentele de stocare pentru şerveţele cosmetice – finisate în piele de aceeaşi culoare – din uşile spate, precum şi pernele moi, îmbrăcate în Alcantara de culoare Tartufo, brodate cu inscripţia „Solitaire” sau „Master Class” accentuează caracterul luxos al BMW 750Li xDrive. Un minibar, cu pahare de şampanie şi firgider integrat în consola centrală a compartimentului spate, este disponibil pentru băuturi, în timp ce o placă argintată, dispusă pe consola centrală, informează pasagerii în mod discret cu privire la ediţia superexclusivistă a modelului cu care călătoresc şi care a fost produsă în doar şapte unităţi. Cu toate acestea, punctele de atracţie ale acestor ediţii speciale sunt, fără îndoială, cele cinci inserţii de diamant opţionale din decoraţiunile interioare ale bordului şi uşilor.

Automobilul beneficiază de dotări rafinate şi în compartimentul pentru bagaje. Capota portbagajului, tapiţată cu Alcantara în culoare Tartufo, nu numai că protejează piesele exclusiviste ale bagajelor, dar designul luxos al automobilului. Gama de opţiuni pentru ediţia specială a modelului include şi o cutie exclusivistă pentru stocarea cheii. Aceasta vine într-o finisare BMW Individual Black Piano şi cu o inserţie sidefie pe capac şi, asemenea decoraţiunilor pentru interior, este disponibilă opţional cu inserţii de diamante şi o incrustaţie îmbrăcată în piele Alcantara.
Automobilul dispune de tapiţerie cu BMW Individual Merino fină, care este piele de cea mai bună calitate disponibilă pentru un BMW. Suplă şi fin structurată în mod natural, această piele specială reflectă caracterul BMW Individual – alegerea celor mai bune materiale şi manopera de înaltă calitate îndeplinesc cele mai înalte cerinţe.

Doar pieile perfecte, fără imperfecţiuni, sunt utilizate. Sunt aplicate două metode de procesare – un proces special de retăbăcire şi o uscare în vid, care în normal sunt utilizate doar pentru producţia accesoriilor de piele de înaltă calitate. Datorită acestora, pielea BMW Individual Merino fină are eleganţa fără egal şi strălucirea unică. Cu toate acestea, datorită procesării atente, calitatea naturală a materialului original nu este afectată; este foarte rezistent şi respirabil, dar prezintă în acelaşi timp o structură uniformă şi catifelată, oferind cel mai înalt grad de confort. Chiar şi aşa, BMW Individual nu doar că stabileşte standardele în noul BMW Seria 7 prin calitatea acestei piei de calitate deosebită, ci şi prin alte dotări opţionale cu decoraţiuni din piele. Pe lângă partea din spate a spătarelor, partea superioară şi inferioară a panoului de instrumente, precum şi panourile uşilor, inclusiv montanţii B, sunt acoperite cu piele BMW Individual Merino.

Ediţiile speciale ale modelului sunt propulsate de un motor V8 pe benzină, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo. Motorul aflat sub capota BMW 750Li xDrive furnizează o putere maximă de 330 kW (450 CP) şi oferă un cuplu maxim de 650 Nm (consum mediu mixt: 8,0 l/100 km; emisii CO2: 187 g/km)*. Sedanul accelerează de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4,7 secunde, iar viteza maximă atinsă, limitată electronic, este de 250 km/h.

Cu meticulozitate, precizie şi măiestrie, toate solicitările de personalizare pot fi îndeplinite la BMW Individual Manufaktur, atâta timp cât ele nu contravin regulilor de siguranţă, caracterul mărcii sau cerinţele legale. BMW Individual Manufaktur oferă clienţilor posibilitatea de a fi propriul „designer”, susţinut de o echipă de specialişti care îi oferă susţinere şi consiliere în configurarea propriului BMW. Întotdeauna, rezultatul este un unicat veritabil care reflectă caracterul individual al proprietarului într-o manieră unică.

Pentru exterior există o varietate de peste 100 de culori. Dar clienţii pot şi să propună o culoare proprie sau să opteze pentru o linie de design „coachline” realizată manufacturier pentru automobilul lor. Indiferent că este o finisare uni, metalizată sau cu efect perlat, lucioasă sau mată, monocromă sau bicoloră – dorinţa clientului este singura care stă la baza deciziei de implementare.

Interiorul unui automobil este zona principală pentru personalizare, pentru că acesta este locul unde conducătorul şi pasagerii au cel mai intens contact cu maşina. Din acest motiv, prin intermediul BMW Individual Manufaktur, clientul poate să adapteze orice echipament de la BMW Individual cu şi mai mare precizie în funcţie de preferinţele personale. Pe lângă personalizare, clienţii îşi doresc deseori să-şi individualizeze automobilul, cu iniţiale sau logo-uri pe echiparea din interior sau pragurile uşilor, tetiere sau parasolare. Este posibilă şi folosirea unor materiale aduse chiar de client. Prin urmare, lemnul dintr-un copac propriu sau materiale exotice precum pielea de somon sub forma unor decoraţiuni interioare pot fi incluse în interiorul automobilului. Specialiştii BMW Individual Manufaktur au experienţa şi cunoştinţele de a realiza aproape orice opţiune de echipament dorită.

Prin atmosfera creatoare, clienţii sunt ajutaţi de BMW Individual Manufaktur să redefinească un cadru de exclusivitate şi să împingă limitele a ceea ce este posibil. Rezultatul este un punct de reper şi o inspiraţie pentru clienţi şi dezvoltatori. Modelele speciale şi cele unicat create în acest fel întruchipează caracterul BMW Individual – orientarea absolută spre client.

Related posts