Goodyear partener oficial pentru anvelope în cadrul Land Rover Experience Tour Peru

Da mai departe!

În perioada 14 octombrie – 9 noiembrie, anvelopele Wrangler DuraTrac de la Goodyear vor fi testate la limită în timpul Land Rover Experience Tour. În timpul expediției de patru săptămâni, o selecție de participanți internaționali va conduce noile SUV-uri Land Rover Discovery echipate cu anvelope Wrangler DuraTrac printr-o varietate de condiții de drum.


Anvelopa Goodyear Wrangler DuraTrac a fost dezvoltată pentru a face față celor mai dure suprafețe de teren, inclusiv dune de nisip, pietriș ascuțit, albii de râu și drumuri montane înalte, suprafețe pe care participanții le vor întâlni în timpul aventurii lor. Pentru părțile off-road, piloții vor putea beneficia de tehnologia Goodyear TractiveGroove, sporind tracțiunea pe noroi și zăpadă. În plus, blocurile cu auto-curățare ai umerilor anvelopei vor evacua rapid pietrișul, murdăria și noroiul. Atunci când conduceți pe șosea, blocurile unghiulare foarte înclinate din zona centrală a benzii de rulare vor îmbunătăți tracțiunea vehiculului și stabilitatea laterală, reducând în același timp nivelul zgomotului exterior.
„Goodyear se poate baza pe un record remarcabil în proiectarea și fabricarea de anvelope 4×4 premiate. Relația noastră datează din anii 70, când anvelopele Goodyear au fost montate pe primul Range Rover și continuă în prezent cu dezvoltarea de anvelope de generație viitoare. Inutil să spunem că suntem încântați să avem Goodyear la bord ca partener exclusiv pentru anvelope pentru Land Rover Experience Tour 2017”, a declarat Christian Uhrig, Head of Marketing Communications în cadrul Jaguar Land Rover Germania.
„Suntem extrem de fericiți să oferim anvelopele Wrangler DuraTrac pentru Land Rover Experience Tour 2017. Acest lucru subliniază încă o dată parteneriatul solid pe care Goodyear îl are cu Land Rover și know-how-ul nostru atunci când vine vorba de proiectarea și fabricarea de anvelope de tip 4×4 premiate”, a declarat Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer Europa în cadrul Goodyear. „Furnizarea de echipare originală pentru Land Rover a fost un succes de lungă durată, demonstrat de ultimele noastre omologări OE pe Land Rover Discovery și Range Rover Velar”.
Goodyear Wrangler DuraTrac a câștigat recent premiul pentru ”alegerea cititorului” acordat de revista germană „Off Road”, pentru a cincea oară consecutiv.

Related posts