Tesla oferă bonificații proprietarilor deja existenți pentru aducerea de noi clienți

Da mai departe!

Amplificând tot mai mult războiul prețurilor de pe anumite piețe, Tesla anunță un nou program de bonificații și puncte de loialitate pentru clienții care aduc noi cumpărători.

Tesla Inc a lansat pe 7 iulie 2023 un nou program de stimulare a achizițiilor de mașini ale companiei folosindu-și chiar proprii clienți. Mai exact, așa cum susține Tesla pe site-ul propriu, „scopul nostru este să îi ajutăm pe proprietarii Tesla să-și împărtășească pasiunea pentru produsele companiei și misiunea noastră – de a accelera tranziția lumii către energie durabilă. De fiecare dată când, în calitate de proprietar, aduci un prieten sau un membru al familiei în comunitatea Tesla, tu și prietenul tău câștigați credit – tu credit de recomandare, iar prietenul tău reduceri la achiziție. În plus, în calitate de proprietar Tesla, vei primi puncte de fidelitate (= puncte de credit) drept mulțumire atunci când achiziționezi produse Tesla eligibile suplimentare”.

Cei de la Tesla notează și că punctele de credit expiră la 12 luni de la data acordării. Pe măsură ce sunt recomandați mai mulți clienți sau sunt achiziționate produse eligibile suplimentare prin contul Tesla existent, sunt oferite puncte de credit suplimentare. În același timp, data de expirare pentru toate punctele de credit va fi prelungită cu 12 luni de la ultima dată de emitere (cu condiția ca data de livrare a vehiculului Tesla să fie anterioară datei de expirare a creditelor existente). Pot fi „câștigate” puncte de credit pentru până la cinci recomandări pe an calendaristic, cu condiția ca noile comenzile să fie plasate prin linkul de recomandare al clientului respectiv.

Pentru cei atrași de noua „găselniță” Tesla pentru atragerea de noi clienți merită menționat că începând cu 7 iulie 2023, dacă noul client comandă un nou Model S sau Model X utilizând linkul de recomandare al unui utilizator existent, acesta din urmă primește o reducere de 1.000 de euro la o viitoare achiziție., precum și 15.000 de puncte drept credit pentru recomandări.

De asemenea dacă, de la aceeași dată, este primită de companie printr-un link de recomandare al unui client existent o comandă pentru un nou Model 3 sau Model Y, acesta primește o reducere de 500 de euro din prețul de achiziție al unui viitor vehicule, precum și 7.500 de puncte de credit.

La începutul lui iulie, după un trimestru II foarte bun în acre au fost livrate clienților 466.140 vehicule, în creştere cu 10% faţă de trimestrul precedent şi cu nu mai puțin de 83% faţă de anul trecut, valoarea de piață a Tesla s-a majorat substanțial.

Grație anunțului privind creșterea vânzărilor, acțiunile Tesla au crescut cu aproximativ 7%, iar valoarea de piață a mărcii s-a majorat cu aproximativ 57 de miliarde de dolari, până la 887 de miliarde USD. Ajunse la 277 de dolari, acțiunile deja și-au dublat valoarea în 2023, crescând mult peste prețurile-țintă stabilite de analiști.

Related posts