Spectra by Paula, companionul nostru la teste (P)

Da mai departe!

Poate vă întrebați ce parfum folosesc atunci când călătoresc atât de mult sau mă tot plimb de la mașină testată la mașină testată. Am descoperit o apă de parfum compactă, de dimensiunea unui card pe care o pot lua peste tot.
După cum vedeți în imagine, folosesc un parfum oriental de buzunar de dimensiunea unui card bancar și care are suplețea unui smartphone.


O firma din Orientul Mijlociu aduce în România și restul Europei un concept inedit de parfumuri: apă de parfum de doar 18 ml, sub forma unui ambalaj ergonomic pentru viata de zi cu zi, dar și prietenos cu mediul inconjurator. Linia de parfumuri este fabricată în Dubai, Emiratele Arabe Unite, oferă o varietate de arome orientale, pentru femei și bărbați, dar adaptate la piața europeană. Conținutul unei sticluțe de parfum durează aproape sau cel puțin o lună, cu aplicări multiple și zilnice, în funcție de stilul de viață.
Parfumul nu conține sticlă deloc și este realizat din plastic reciclabil. Specificațiile practice – are un design plat și cantarește cât o căpșună – îl fac să fie denumit “parfum de buzunar”.
Eu îl port peste tot: în mașină, autobuz sau metrou ori la birou sau la sala de sport. De asemenea, parfumurile de buzunar sunt un partener util pentru călătorii.
Parfumurile “Spectra by Paula” vin într-un recipient securizat, etanș ce nu permite parfumului să se scurgă. Parfumurile sunt fabricate în cantitate individuală de 18 ml și se pulverizează printr-un atomizor. Mirosul unei singure aplicări de apă de parfum durează între 5 și 8 ore, iar un recipient oferă o medie de 350 de pufuri de ulei parfumat. Astfel, el are o longevitate de aproape sau cel putin 30 de zile, în funcție de modul de aplicare și compatibilitatea cu PH-ul pielii.
Durabilitatea parfumurilor a fost testată în viața cotidiană, în climatul desertic din Dubai, care implică temperaturi foarte ridicate și o umiditate foarte crescută mare parte a anului.

Related posts