SEAT Arona primește un facelift extins

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
SEAT Arona a fost un succes, vânzându-se aproape 400.000 de unități de la lansarea din 2017. Acum faceliftul SEAT Arona este gata să continue succesul acestui model într-un moment în care piața SUV-urilor se extinde și mai mult.

Atitudinea și aspectul său mai puternic, mai robust, mai fiabil și mai sigur sunt doar începutul; cabina SUV-ului urban este transformată, în timp ce noile niveluri de conectivitate și sistemele de asistență pentru șoferi fac din noul SEAT Arona un pachet și mai complet.
Actualizări majore ale Seat Arona:

Actualizările exterioare îmbunătățesc caracterul SUV-ului urban - în special cu noua garnitură Xperience - pentru a-i oferi o estetică off-road sporită, făcându-l să arate mai robust și mai sigur.
Designul interior revoluționar al noului SEAT Arona pare un limbaj de design digital modern, cu guri de aerisire proiectate inovator și iluminate și un sistem de infotainment cu ecran mai mare.
Conectivitatea atinge un alt nivel prin includerea SEAT CONNECT, acces wireless la CarPlay și Android Auto, precum și recunoașterea vocală „Hola Hola”.
O serie de noi sisteme de asistență a șoferului, cum ar fi Travel Assist și sisteme de actualizare precum Side Assist, fac ca noua SEAT Arona să fie și mai intuitivă și mai liniștitoare la volan.
Cinci sisteme de propulsie diferite între 90 CP și 150 CP, pe benzină (TSI) și GNC (TGI) oferă un amestec perfect de eficiență și dinamism.
Referință, stil, FR și noile garnituri Xperience adaugă o gamă largă de echipamente standard și suficiente opțiuni pentru a se potrivi vehiculului mai aproape de personalitatea clientului
Proiectat, dezvoltat și produs în Barcelona, ​​la sediul SEAT din Martorell, noul SEAT Arona a intrat în producție la începutul lunii iulie și va fi lansat în vara anului 2021.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts