Renault şi Nissan Motor vor renunţa la un anunţ programat miercuri privind un acord de restructurare a alianţei lor auto

Da mai departe!

Renault şi Nissan Motor urmează să renunţe la un anunţ programat pentru miercuri privind un acord de restructurare a alianţei lor auto, în timp ce se străduiesc să rezolve diferenţele dintre au spus trei persoane care cunosc situaţia, transmite Reuters.

În discuţiile lor, Renault vrea ca Nissan să investească în afacerile sale cu vehicule electrice, în timp ce Nissan doreşte vânzarea unei părţi din participaţia de 43% deţinută de Renault la Nissan, pentru a-i pune pe cei doi parteneri pe picior de egalitate.

Producătorii de maşini francez şi japonez au încă opinii diferite în ceea ce priveşte modul de împărţire a proprietăţii intelectuale, au spus persoanele, care au refuzat să fie numite.

Renault şi Nissan au refuzat să comenteze.

Companiile şi-au propus să anunţe noua structură de alianţă încă de luna aceasta, a informat Reuters săptămâna aceasta. Dacă va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri, companiile ar putea opta să se întâlnească o săptămână mai târziu, începând cu 7 decembrie, şi plănuiesc să fie pregătite pentru un anunţ săptămâna următoare la Londra, au declarat surse pentru Reuters.

Related posts