Proprietarii Kia Niro EV au votat în topul studiului JD Power pentru mașini electrice

Da mai departe!

Kia Niro EV a fost votat pe primul loc în categoria automobilelor de volum (non-premium) în cadrul studiului privind experiența deținerii automobilelor electrice „J.D. Power 2022 Electric Vehicle Experience Ownership Study”. Această victorie marchează al doilea an consecutiv în care proprietarii Kia au evaluat Niro EV (e-Niro în Europa) drept cel mai bun automobil electric (EV) de pe piața auto de volum. Pentru a determina gradul de satisfacție al proprietarilor și probabilitatea de revânzare, J.D. Power a chestionat peste 8.000 de proprietari de automobile electrice din SUA cu privire la factori cruciali, inclusiv costul de deținere, autonomia bateriei, serviciile oferite, stilul și plăcerea de a conduce.

Kia Niro a jucat un rol esențial în călătoria către electrificare a mărcii Kia, creând o tranziție ușoară către o mobilitate sustenabilă, prin alegerea sistemelor de propulsie cu emisii scăzute și zero. Niro EV este cea mai bine vândută versiune dintre cele trei ale modelului și a câștigat o importanță tot mai mare în gama Kia de la lansarea sa în 2017.

„Kia se angajează să ofere o gamă diversificată de automobile cu servicii avantajoase care oferă proprietarilor o experiență excelentă”, a declarat Sean Yoon, președinte și CEO, Kia America de Nord și Kia America. „Titlurile consecutive în Studiul „EVX Ownership” întăresc leadership-ul Kia, pe măsură ce marca se pregătește să introducă automobile electrice suplimentare pentru pasageri, SUV-uri și MPV-uri în mai multe segmente auto până în 2027. Noul EV6 s-a alăturat modelului Niro în gama Kia complet electrică, ajutând marcă să atingă vânzări record în februarie.”

Kia Niro oferă soluția ideală pentru șoferii atrași de condusul fără emisii care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește spațiul, stilul și autonomia. Cu o autonomie de 454 de kilometri, spațiu interior funcțional și cuplu instant de 395 Nm, Niro EV este automobilul perfect pentru a încuraja oamenii să treacă la mobilitatea electrică.

„Automobilele electrice devin o parte din ce în ce mai importantă a peisajului auto. Odată cu primirea de către Niro EV, pentru al doilea an consecutiv, a premiului pentru cea mai mare satisfacție oferită proprietarilor în segmentul de automobile electrice de pe piața de masă, Kia și-a demonstrat capacitatea de a depăși așteptările proprietarilor de automobile electrice”, a declarat Brent Gruber, director senior, Global Automotive la JD Power. .

Kia a anunțat recent că un model Niro complet nou va fi lansat în 2022, bazându-se pe caracteristicile care fac modelul actual atât de popular, dar oferind în același timp un stil reîmprospătat și caracteristici tehnologice avansate.

Related posts