Porsche a prezentat noile modele 718 GTS

Da mai departe!

Porsche își extinde gama de motoare poziționate central cu noile modele cu două locuri 718 Boxster GTS și 718 Cayman GTS. Puterea vehiculelor a crescut la 269 kw (365 CP) datorită unui canal de admisie nou dezvoltat și unui turbocompresor optimizat pentru motorul boxer de 2,5 litri, cu patru cilindri.

În urma acestor îmbunătățiri, motorul oferă o putere mai mare cu 11 kW (15 CP) decât modelul 718 S și o putere mai mare cu până la 26 kW (35 CP) decât modelele anterioare GTS cu motoare aspirate natural. Noile mașini sport cu motor poziționat central sunt disponibile cu transmisie manuală în șase trepte sau, opțional, cu Porsche Doppelkupplung (PDK). Modelele GTS sunt echipate cu o serie de opțiuni standard, precum pachetul Sport Chrono, Porsche Torque Vectoring (PTV) cu diferențial spate blocabil mecanic și Porsche Active Suspension Management (PASM), care coboară caroseria cu zece milimetri.

Mai multă putere pentru o performanță sporită
Cuplul maxim de 430 Nm oferă o accelerație și o flexibilitate mai bune. Acest cuplu este atins între 1.900 și 5.000 rpm. Atunci când sunt echipate cu PDK și Sport Chrono Package, modelele GTS accelerează de la zero la 100 km/h în 4,1 secunde. Viteza maximă a vehiculelor este de 290 km/h.

Tipic modelelor GTS: numeroase accente negre la interior și la exterior
Modelele GTS ies în evidență în linia de modele 718 nu doar datorită tehnologiei, ci și datorită designului. Noul spoiler Sport Design de pe puntea față evidențiază caracterul sportiv al mașinii. Tipic modelelor GTS, lămpile auxiliare LED integrate în bara față și farurile Bi-Xenon sunt fumurii. În spate, stopurile, de asemenea fumurii, sigla neagră, spoilerul negru din spate și țevile de eșapament negre, poziționate central, ale sistemului de evacuare sport din echiparea standard oferă modelelor GTS un look sportiv autentic. Logo-urile negre GTS de la baza portierelor și jantele de 20 de inchi vopsite negru (cu finisaj satinat) completează profilul roadsterelor.

Alcantara de înaltă calitate și Porsche Track Precision App
Genele GTS se regăsesc și la interior. Cronometrul inclus în Sport Chrono Package (inclus în echiparea standard) este integrat ca element central al panoului de bord. Atât conducătorul auto, cât și pasagerul din dreapta, vor călători pe scaune sport, tapițate cu Alcantara pe partea centrală, la fel ca celelalte modele GTS ale mărcii. Scaunele sport Plus cu logo-ul GTS pe tetiere pot fi ajustate electronic în două poziții, oferind suport lateral și un nivel superior de confort. În plus, Alcantara predomină și în restul interiorului, pe volan, pe consola centrală și pe cotiere, de exemplu. Mai mult decât atât, conducătorii auto pasionați de condusul sportiv sunt asistați de Porsche Track Precision App (PTPA), care le permite să înregistreze automat, să afișeze și să analizeze informații de la volan direct de pe smartphone.

Related posts