Peugeot, 210 ani de existență

Da mai departe!

Cea mai veche marcă auto din lume își menține, începând cu 26 Septembrie 1810, poziția de lider. Pe 26 Septembrie 2020, marca Peugeot a celebrat 210 ani de curaj, pasiune și inovație.

Începând cu revoluția modei din secolul XIX și continuând cu revoluția mobilității, odată cu era bicicletelor și automobilelor, marca Peugeot a spart întotdeauna tiparele, cu scopul de a regândi standardele mobilității.
Lumea s-a schimbat foarte mult în ultimele două secole. În ultimii 10 ani, viața noastră de zi cu zi a suferit schimbări majore, a devenit și mai alertă odată cu digitalizarea și superconexiunea, dar și odată cu noile moduri de gândire și consum și cu noile modele de mobilitate.
În tot acest timp, marca Peugeot s-a aflat într-o continuă schimbare, dar și-a menținut poziția de lider. A deschis noi căi pentru a avansa către servicii de mobilitate, pentru a oferi noi modele de succes pe piață și, bineînțeles, pentru a dezvolta mobilitatea electrică.
Pentru a celebra aniversarea a 210 ani de existență, PEUGEOT a dezvoltat un program de evenimente unice ce se vor desfășura pe o perioadă de 2 luni.
A fost creat un logo special dedicat celei de-a 210-a aniversări a Mărcii Leului
Începând cu 24 August și până la sfârșitul anului 2020 se va desfășura o campanie internațională de promovare a mărcii, „2.1.0. Let’s Go”, ce va include oferte la achiziția de mașini noi pentru persoanele fizice
În lunile Septembrie și Octombrie va fi organizat un plan editorial dedicat canalelor de social media, cu lansarea oficială online a 13 spoturi video ce relatează cele mai importante evenimente din istoria mărcii: PEUGEOT 205, Le Mans 1993, participarea mărcii PEUGEOT la WRC, Angajații mărcii, conceptul PEUGEOT e-Legend, cursa în pantă Pikes Peak, Cursa de 500 de mile de la Indianapolis, PEUGEOT 404, Armand PEUGEOT, PEUGEOT Type 1, PEUGEOT 401 Eclipse, cele 6 premii COTY , Raliul Dakar
Două evenimente digitale exclusive vor fi organizate în luna septembrie, în jurul datei aniversării:
Pe 24 septembrie, un eveniment digital rezervat presei, ce a avut loc dimineața și altul dedicat rețelei de dealeri, după-amiaza
Pe 26 septembrie, data celei de a 210-a aniversări, un eveniment digital pentru rețelele sociale, care a fost difuzat pe platformele Twitter, Instagram, Facebook și Linkedin ale mărcii Peugeot. Acest eveniment a reprezentat ocazia perfectă pentru a prezenta un material video exclusiv despre „eroii” care au contribuit la istoria mărcii Peugeot.
Pe 26 septembrie, alegerea Noului PEUGEOT 508 PEUGEOT Sport Engineered, desemnat de public drept cel mai emblematic model al ultimelor două secole. La finalul acestei competiții, Directorul de Design PEUGEOT, Matthias HOSSANN va dezvălui o surpriză.
În perioada 1 septembrie – 30 octombrie, taxa de intrare la Musée de l’Aventure PEUGEOT din Sochaux va fi de 1€ pentru toți vizitatorii.

Related posts