Noul VW Golf poate fi comandat în România

Da mai departe!

Noul Golf poate fi comandat și în România. Modelul cu facelift devine mai inteligent, mai sigur şi mai interconectat acum cu sistem de știri și divertisment. Golf devine prima maşină din clasa sa cu control al gesturilor.

Clienții pot configura și comanda acum cel mai perfecționat și bine vândut model din Europa în anul 2016.
Prețul de bază al noii ediții este 15.844€, modelul vine echipat acum cu sistemul de știri și divertisment, Composition Colour (afișaj color de 6,5 inchi), nou conceptualizatele lumini spate LED complet și un interior modernizat în varianta standard. 15.844 € este prețul pentru Golful 1.0 TSI* Trendline cu un grup motopropulsor eficient de 81 kW / 110 CP. În plus, noul Golf Variant este lansat în paralel, începând de la un preț de 16.359 € pentru 1.0 TSI cu 81 kW / 110 CP. O versiune foarte exclusivă a modelului Variant este Golf Alltrack, cu tracțiune integrală și un aspect impresionant, pentru toate tipurile de teren; și aceasta poate fi comandată acum. Gama de modele oferite va fi completata şi de versiunile Golf GTI (cu o putere de 169 kW / 230 CP în loc de 162 kW / 220 CP), Golf GTD (135 KW/ 184 CP) si Golf R (228 kW/ 310 CP).

Modelul Golf 2017 se remarcă prin faptul că partea din față este nou proiectată (cu lumini de zi LED), spatele fiind de asemenea modificat. Noile faruri opționale LED complet au un aspect foarte distinctiv. De acum înainte, acestea vor înlocui farurile xenon la Golf.

Din punct de vedere tehnic, Volkswagen transferă tehnologii de clasă premium în segmentul compact odată cu modernizarea Golf-ului. Sunt adăugate şi sisteme de asistență precum Traffic Jam Assist (conducere semi-autonomă până la 60 km/h) și monitorizarea pietonilor cu care este prevăzut sistemul de frânare de urgență Front Assist. Toate sistemele de informații și divertisment au fost de asemenea reconceptualizate. O caracteristică nouă în clasa compact este comanda prin gesturi a sistemului de știri și divertisment Discover Pro (cu un ecran tactil de 9,2 inchi, stil tabletă, fără butoane). Lumea digitalizată a afișajelor și comenzilor este completată de Active Info Display (instrumente complet digitale) folosite pentru prima dată la modelele Golf. Totalitatea inovațiilor tehnice face din bestsellerul Volkswagen una dintre cele mai progresive mașini din clasa sa – clasa Golf.
Golf și Golf Variant se lansează și în versiunile de echipare Trendline, Comfortline și Highline. Trendline include – în plus față de sistemul de informații și divertisment Composition Colour, luminile de zi cu becuri LED și luminile spate LED – caracteristici precum faruri duble, climatizare și sistem de oprire/pornire cu recuperarea energiei de frânare. Highline oferă deja noua generație de Front Assist care include City Emergency Braking și monitorizarea pietonilor. În plus, Golf Comfortline are standard jante din aliaj de 16 inchi. Golf Highline este îmbogățit și mai mult de caracteristici precum faruri LED complet, controlul automat al climei (Climatronic) și jante din aliaj de 17 inchi („Hita”).

Păstrând caracterul atractiv al Golf Alltrack cu tracțiune integrală, caracteristicile standard sunt extinse pentru a include detalii precum selectarea profilului conducătorului auto, rabatarea spătarului scaunului din față dreapta, înălțime mai mare a șasiului în timpul mersului, jante din aliaj de 17 inchi și protecție pentru motor în trenul de rulare. Noul preț pentru Golf Alltrack oferit pentru motorizarea 1,6 TDI/ 115 CP este de 24.069 € TVA inlcus.

Caracteristicile standard ale Golfului GTI includ detalii foarte specifice acestui simbol Volkswagen, precum suspensia sport, jantele din aliaj „Brooklyn” de 17 inchi și scaunele sport din față. În plus, Golful GTI oferă și caracteristici precum Climatronic și faruri LED complet în varianta standard. Prețurile pentru Golf GTI, care are acum 10 CP în plus de putere de ieșire, încep de la 27.073 € TVA inclus.

Noul Golf este una dintre puținele mașini din lume disponibile cu sisteme de propulsie alternative, în plus față de benzină și motorină, precum sistemele hibride plug-in și electrice- acestea din urmă vor fi puse în curând la vânzare. Puterea modelelor pe benzină (TSI) oferite la comandă variază de la noul 1.0 TSI cu 81 kW /110 CP la Golful GTI cu 169 kW / 230 CP. Modelele turbo-diesel (TDI) oferite direct în cadrul lansării prevânzare dezvoltă puteri cuprinse între 85 kW / 115 CP și 110 kW / 150 CP.

Related posts