Noul Range Rover a fost lansat în România

Da mai departe!

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover a fost lansată oficial pe piața din România pe 2 martie 2022, la Tiriac Collection, prima colecție auto personală din România care cuprinde peste 170 de modele impresionante de vehicule si motociclete. Importatorul anunță că deja au fost comandate primele 100 de unități.

Noul Range Rover îmbină modernitatea uluitoare și grația estetică cu tehnologii sofisticate și conectivitate neîntreruptă. Modelul păstrează combinația convingătoare de performanță și rafinament fără egal, cu o gamă completă de motorizări moderne cu șase și opt cilindri.

Lansat in 1970, Range Rover a fost primul SUV luxury creat, transformând lumea automobilelor rafinate. Acesta a fost primul automobil expus la Luvru ca “lucrare exemplară de design industrial”, primul SUV integral din aluminium, primul SUV cu suspensie pneumatică controlată electronic, primul câștigător al concursului Paris-Dakar (de două ori câștigător, în 1979 și 1981) și primul SUV cu până la 900mm adâncime a vadului.

„Land Rover lansează, după zece ani, a cincea generație a modelului Range Rover, model fără de care nu se poate scrie nicio pagină de istorie a SUV-urilor premium. În 1970, anul când a fost prezentată publicului seria modelelor considerate flagship pentru brandul Land Rover, putem spune că atunci a început expansiunea pieței dedicată autoturismelor de teren din gama luxury. Succesul a fost fulminant și a pus bazele și în România unui fundament bazat pe încrederea față de model și marcă, devenind cel mai mare succes al Importatorului Premium Auto. În ceea ce privește lansarea Noului Range Rover, avem deja peste 100 de modele pentru care s-a plătit avans și pentru care există contracte în urma lansării mondiale din luna octombrie 2021. Succesul pe care îl cunoaște deja noul model în România este cu atât mai important cu cât contractarea s-a făcut fără a avea modelele de prezentare și fără posibilitatea de a putea fi testate. Ne dorim să atingem 200 de unități comandate anul acesta.”, a menționat dl. Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România.

„Noul Range Rover este un autoturism cu un caracter inegalabil, de la sobrietatea impecabilă a exteriorului, la sanctuarul desăvârșit oferit de habitaclu. Inspirat de un intelectualism creativ și de dorința de perfecțiune, nu urmează moda sau tendințele, ci este pur și simplu cel mai dezirabil Range Rover creat vreodată, fiind rezultatul unei filosofii a designului modernist combinată cu peste 50 de ani de evoluție.”  a declarat Prof. Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer, Jaguar Land Rover.

Noul model Range Rover va fi disponibil în România începând cu luna aprilie 2022, iar preţul de pornire, pentru varianta SWB 3.0 l diesel 250CP SE, este de 121.737 Euro (cu TVA).

Ca parte a strategiei Reimagine a brand-ului Land Rover, o versiune Range Rover pur electrică se va alătura familiei în 2024 și va deveni astfel primul vehicul cu emisii zero de la Range Rover.

Related posts